Derby g1 250'de kayış iptali

Merhaba arkadaşlar derby gp1 250 cc motosiklet almayı düşünüyorum ama kayışı iptal edip yerine zincir takmak istiyorum yapılabilirmi? yapılırsa sorun çıkarırmı? nette gezdim biraz ama bi bilgi bulamadım konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

yapılamaz,çünkü kayış sadece aktarma işini değil,motorda vites işininde bir parçasıdır.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
zor iş...

kayış cvt sistemin içinde sürekli değişken çaplarda dolanıp duruyor (motor devri ve hızına göre)

zincir işin içine girince şanzumanda olması gerekir..

Hayır ne gerek var :D yanına bitane yedek alırsın olmazsa yola devam

dişli sistemine döndürülebilir bir sistem

fakat çok daha maliyetli.bazı otomobil üreticileri kayış yerine zincirli olan bu tarz cvt aktarım ürünleri hakkında çalışmaları bulunmakta volvo gibi. fakat sistemin bakım maliyeti kayışa göre çok daha pahalı ve biraz sesli oluyormuş gazete okuduğum kadarıyla ama çok oldu okuyalı ama çok daha uzun ömürlü olduğuda kesin kayışa göre

uzun iş, hem n'apıcaksın zinciri..? kayış gibisi var mı? yağlaması yok, temizlemesi yok, üstüne-başına yağ sıçratması yok... kilometresi gelince değiştiriyorsun o kadar. zinciri de en fazla o kilometrenin iki katında değiştiriyorsun.

maksat, düz vitesli scooter kullanmak ise vespa'da bunun orijinalı var. aktarma sistemi nasıldır, emin değilim ama gidondan 4 vitesli... http://www.vespaturkiye.com/web/3-182-1-1/ferco/vespa/modeller/px_150_

maksat performans ise gp1 performans manyağı bir makinedir, çoğu zincirli-düz vitesli 250'liğe toz yutturacağını garanti ederim.

"sorun olur mu ?" sorusunun cevabına gelince...: öncelikle motor garantiden çıkar. satacak olduğunda büyük zararı göze alsan bile zor satarsın. yapılan mekanik işler düzen tutana dek, belki birkaç ay boyunca, her gün tamircileri dolaşacağına da emin olabilirsin.

dıkkat et pıyasadakı gp-1 250 lerın cogu kazalı alırken tanıdık motorcu bırıyle gıt

gp-1 zaten cok serı atak bır motordur zıncır falan ugrasırken performans kaybı falan olabılır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar