- Konu Yazar
- #1,181
Alkolica oncelikle aramiza hos geldin , sahibinden.com biraz asatirma yapabilirsin benimde motosikletimin ilani var orada "Uğur KIZMAZ" lakin motosikletim ile gectigimiz ay kaza gecirdim su an boyama asamasinda , asamasinda demisken Orhan sase olayini cozmusler dun gelmis motosikletim sanayiye simdi Hasan AZMANOGLU ile konustum Sanayi KTMnin onunde Kirmizi bir Rs 125 gormusdum bolca stickerli aklima takilmisdi acaba bende orginal renk yerine o renk bir boyami secsem " bu arada ruhsata kirmizi isli " Hasan abi ile konusmamin sonunda dilersen 1000RR kirmizisi yani parlak kirmizininda motosiklet'de guzel duracagini soyledi simdi 2'lemde kaldim acaba orginal rengi kalsinmi yoksa parlak yada mat kirmiziyami cevireyim ?
Erdem uyuma mat ve parlak kirmizi ve tabiki bol stickerli bir kac ornek GPR resmi ciz'de koy suraya senlenelim biraz.
Saygilar.
Kadir sesin cikmio kac zamandir ? Yeni bir suru flim indirdim gel hem onlari al hemde iki kelam edelim
Valla biri editlesin o zaman bugune kadar yazilan mesajlari hakkaten bir kitap cikar.
Erdem uyuma mat ve parlak kirmizi ve tabiki bol stickerli bir kac ornek GPR resmi ciz'de koy suraya senlenelim biraz.
Saygilar.
Kadir sesin cikmio kac zamandir ? Yeni bir suru flim indirdim gel hem onlari al hemde iki kelam edelim
----------------------------------------------------merhaba ey ahali. öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum ve konuya geçiyorum. önümüzdeki aylarda ehliyet almayı planlıyorum, buna istinaden yaptığım motorsiklet araştırmalarımda oyumu derbi gpr 125 ten yana kullanmaya niyetliyim. geçtiğimiz 59 sayfayı da okumuş bulunmaktayım. biliyorum herkes her şeyi yazdı neredeyse ancak, kullanılan malzemeleri (yağı suyu benzini dahil), ne kadar zamanda bir tükendiğini, bakımı ne kadar km de bir yaptığını, değişen parçaları (her türlü parça) kaç km de bir değiştirdiğini sistematik bir biçimde yazarsa şahane olmaz mı sizce de?Derbi gpr 125 in kitabını yazmış olursunuz siz de :b .
Valla biri editlesin o zaman bugune kadar yazilan mesajlari hakkaten bir kitap cikar.
Son düzenleme: