doğum günün kutlu olsun! cebe mesaj attım, bir de mms var ama görüntüleyemiyorum =(
ben dün isyan ettim! sabah Etiler taraflarına gittim, güneşten kavruldum! bayılacaktım sıcaktan.. aynen geri dönüp eve geldim, montu çıkarıp fırlattım! kafaya kaskı geçirdim doğru Feyizoğlu'na.. Cihan'ınki gibi bi full body armor almaya niyetliydim.. hem monttan daha fazla koruması var hem de püfür püfür.. oraya gittim bi full koruma buldum ama parçaları birbirine bağlayan kısımlar naylon çorap formunda bi malzemeydi ve çok fena üzerime yapıştı.. sonra olabilecek en ince yazlık montu buldum. en incesi NIC'in yazlık montuydu. ama onu bile giydiğimde güneşin altında piştiğimi hissettim.. giderken problem olmaz ama trafikte beklerken insan pişiyor. ben de radikal bir karar verdim, iyi bir dirseklik, tam yazlık eldiven (cihan seninkinin parmaksızı) ve dizlik aldım. bellikle birlikte bunları ve kaskımı takıyorum ve mont giymiyorum artık.. yoksa bigün bayılıp kalacam motor üstünde..
ha bu arada gitmişken tankpad ve jant şeridi de aldım. jant şeridine iki misli para verip kolay yapıştırma kitli olanından aldım ama hikaye. siz sakın ondan almayın, 10ytl'ye satılan şeridi alın çünkü o alet hiçbir işe yaramıyo.. malesef jant şeritlerim patates gibi yamuk yumuk oldu =) namussuz çok da sıkı yapışmış çıkmıyo.. tankpad'i de keserek yaptım, hiç anlaşılmıyor.
Bir de elcik olayı var.. Feyizoğlu'ndaki bütün harris elciklerin üzerinde marka yazıyor! yzfR1, 1000RR, GSXR, GSR vs.. tabi bunları istemiyorum. üzerinde marka yazmayan birkaç tanesinin de resimlerini beğenmedim.. sadece bir tanesinin üzerinde patates kızartmaları ve keççapla yazılmış bir R harfi vardı.. "hah" dedim "ketçap.. benim için yapmışlar" sonra emin olamadım ve vazgeçtim. ama elcik mutlaka istiyorum, mevcut elcikler hamur olmuş resmen.