Derbi GPR 125 R

arkadaslar cok acil derbi gpr 125 racing gormem lazım acaba ankara veya izmirde bildiğiniz bi showroom falan vamı??? gidip yakından gorucem sonrada sipraiş vericem ankara bayisine sordum sipariş üzerine getiriyolarmış tabi takdir edersinizki görmediğim bi motoru sipariş etmek pek içime sinmiyor.. plz yardım :)

ayın 8 inde Ankara'da Motosiklet günleri var b ir nevi fuar orada görebilirsin detayları ben yazdım daha önceki forumlarda davetiye lazımsa temin ederim sanada.

arkadaşım ankara şaşmazda suzuki bayisinde olabilir bir sor istersen tel:0 312 278 28 76

ya perşembe gunu musait olamam cunku hafta içi çalışıyorum ve kırşehirde oturuyorum ama pazar gunu ankaraya gelirim fuar ne zamana kadar??

08-11 arası pazar orada olursan biz orada olacagız dilersen terminalden karşılarız pazar saat 12 de bulusacagız biz..

valla super olur ozaman ben 11 i pazar gunu ankaraya geliyim şu gpr 125 i görelim :)) ozaman pazara doğru haberleşiriz ben şuan hataydayım yarın izmire geçicem pazarda ankaraya diğer pazar gelirim ankaraya

Ankara'da incek tarafında tr-rider var oraya salı günü sormuştum. Gelecek hafta içerisinde gümrükte bekleyen GPR125'lerin mağazalarına geleceğini söylemişti... En mantıklısı fuar ama orda büyük ihtimal görürsün....

derbi gpr racing almak istiyorum goruslerinizi, dusuncelerinizi ve fikirlerinizi ltf

bi motorize olarak 3. senem ama derbi racing almak istiyorum bi fikirlerini beyan ederseniz cok sevinirm

bence alma madem 3. senen çabuk sıkılırsın yok benim tipi hoşuma gitti diyorsan o olur.

Alinir 2 zamanli yuksek beygirli gusel bir alet Honda CBR125 gore cok daha gusel bir alet.Biraz pahali geldi ama gusel yinede.

pahalı ama gercekten de cok şık bı motor yakından gordum oturdum pozısyon olarak cok rahat degıl ama cok uzun yol yapmıcaksan sorun olucagını dusunmuorum

ben hergun bakom bu motora hatta bi kac kere test surusu yaptım 2 viteste 100 u zorluyor fiyat olarak gelen zamla yaklasık 1000 ytl fark etmis gecen ay 6850 liydi simdi 7900 kusur die biliom ama taksitle faln cok ii oluyor bana gore zaten ben fiyatla deil kullanımıyla ilgilineiom

kardeş zaten kullanıyormuşsun bizim bişey dememize gerek yok güç bakımından gayet tatmin edici ağır devirde giderken sesi gitmeyecek gibi geliyor 4000bin 5000devirden sonra ses çok farklı oluyor yani tarif edemeyeceğim kadar güzel ben eksoz getirtmeyi düşünüyorum yüzde 30 daha gücü artıyor yani 30 beygirin üstüne çıkıyor zaten bu haliyle bile 2 zamanlı 180 lik runnerleri bile rahat geçiyor eksozdan sonra artık mermi gibi olur

Kardesim Eger Izmirde Gorme Sansin Varsa Alsancak Kahramanlarda Iki Magazada Var Orada Gorebilirsin Biri Moto Kolay Digerinin Ismi Aklimda Diil

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar motosikletle ilk kez tanışacak bi arkadaşım için derbi gpr125r arıyoruz. . .
Mont kask tamam bi tek motor eksik aciliyetini burdan anlayabilirsiniz...
Konuya yazarsanız kesin cevap verilecektir. . .
Teşekkürler. . .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi çok saol. . . Baktım hepsine de bunların fiyatları biraz yüksek 5500-5000 arası bulduk iki tane satılmış zaten o civarda fiyatları. . .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar