Derbi GPR 125 R arıyorum

3500-4000 ytl arasında derbi gpr 125 r arıyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Bu fiyatlara gpr ancak 1-2 yol sonra alabilirsin şuanda bu fiyatlara bulabileceğini sanmıyorum arkadaşım..
Ancak gilera gfr125 veya mx125 bulursun

6000 civarlarında sanırım
Biraz daha bekle istersen yada biraz daha para biriktir..
Bu arada tamirden anlamıyorsan rs125 yada gfr125 almanı tavsiye etmem

4000 ytl ye buldum ve kırık çarık yok nedersiniz tamirci davası nedir neden motordan anlamam gerekiyor sorun nedir.

4000 ytl ye bulduysan ve motorda sorun yoksa ıyı ama dıkkat et astarı bezınden pahalıya gelmesın valla bir sorun cıkarırsa motor parası kadar para harcarsın ki buda derby yanı parcası ucuz ve kolay bulunan cınsten degıl : )))

arkadaşlar bende Derbi GPR 125 arıyorum. 4500-5500 arası. satan bir yer yada tanıdığınız biri varsa yönlendirirseniz sevinirim..aynı olacağı için bi topic daha açmadım :)

Arkadaslar forumun içinde Derbi Gpr 125 racing topici var orda bir arkadasımız var jonturk o suanda motorunu satıyor bıldıgım kadarıyla kendisiyle baglantı kurabılırsınız.forum uzerınden

Ayrıca makine hırçın bi alet oldugu için piyasada cok fazla kazalı gpr var aman dıkkat edın.Almadan once ferco yetkılı servısıne goturup alınabılır kazasızdır dıye rapor alın.

Son düzenleme:
o arkadaş pahalıya satıyor biraz ya..aşar beni..5000 civarı olsaydı bakıp alabilirdim direk..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzak dur !...Aman diyim gpr 125 600cc racing motor ile aynı yakıyor..Fakat yinede senin seçimin...:bounce:

Uzak dur !...Aman diyim gpr 125 600cc racing motor ile aynı yakıyor..Fakat yinede senin seçimin...:bounce:

Ya bu nasıl bir on yargıdır annamıyorum yaa.Bu motoru ben kullanıyorum.Hıcde ole abartıldıgı kadar yakmıyor.Evet 125 cc ye gore tabıkı fazla yakıyor ama verdıgı performansda 125 cc motor performansı dııl tabıkı.29 beygır dıkkatını cekerım.yakıtıda 100 km de 5 lıtre ortalama basarsan.sonucda 2 zamanlı bi perforamns motoru.Bu makıneyı alacaksan keyıf ıcın almalısın.ulasım amaclı dııl.unutma bu makıneler yarış replikalarıdır.CBR 125 R yada dıger 125,250 cc makınelerle karsılastırma bu motor kendıne hastır.Zaten hepsinin tozunu attırır hızlanma ve son surat olarak.Surus keyfı ve dınamıklerını hıcbır 4 zamanlı makınede bulamazsın.

Ankarada 1 tane var 1-2 kere konustugum birinin motor ne durumda bi fikrim yok (kırıgı cıkıgı yatması varmı bilmiyorum) ama egzostu ve diger aksesuarları hayli guzeldi sahibi uraşmış sanırsam biraz bi goz at istersen...

http://www.sahibinden.com/giannelli_performans_egzostuylaWQQaXQQ7421933WQQpXQQdisplayitem

Eski derbi 125 kullanıcısı olarak soyliyim evet makina cok yakıyo
AMA cok basarsan cok yakıyo ybr 125 gibi gidersen oylee 600 luk makina gibi yakmıyo...
Ne kadar performans o kadar yakıt !!!!
Benzin yakmadan performans beklemeyin lutfen.

Derbi 125 hakkındada herkes atıp tutar herkesin dedigine inanma...

peki arkadaşlar..farklı makineler ama fiyatları aynı..benim için hızlı olabilecek bi alet gerekli..cokta diil tabi :) sizce 2000 model bi kawasaki er-5 mi ? yoksa derbi gpr 125 mi ? ikisininde fiyatları 5000 ytl..

yapariz bi seyler :) bu arada derbi icin basligimiz var oradan detaylari takip edebilirsin.

"pahali derken ne ile kiyasladiginda onemli"
saygilar.

arkadaşım takılıyorsun gibime geldi ama neyse..aradıgım tarz naked yada supersport o yüzden kawasakimi derbi mi arasında kaldım :s

yapariz bi seyler :) bu arada derbi icin basligimiz var oradan detaylari takip edebilirsin.

"pahali derken ne ile kiyasladiginda onemli"
saygilar.

selamlar ederim dostum..senin derbiye bakmıştım ben :) ama fiyatı cok geldi bana.. verebilecegim miktar 5000 ytl üzerine cıkamıyorum ne yazıkki..sende o civarlarda bi fiyata bıraksaydın keşke düşünmeden alabilirdim..rengide güzel :) neyse saygılar :)

Son düzenleme:
arkadaşım takılıyorsun gibime geldi ama neyse..aradıgım tarz naked yada supersport o yüzden kawasakimi derbi mi arasında kaldım :s

Yoo takılmıyorum ciddi söyledim
Tarzdan bahsetmemişsin ki benim için hız önemli demişsin
Rx135 bence hızlı bir makina derbi kadar hızlı olmasada ondan alacağın zevki rx135tende alabilirsin..
Hatta Rx-z bulursan derbidende fazla zevk verir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar