Derbi Gpr 125 2T Su Pompası Dişlisi Arıyorum !!!

Arkadaşlar Su Pompası dişlisi arıyorum yurtdışından baktım 20-25 gün içerisinde geleceğini söylüyorlar Türkiyede bulamaz mıyım bulursam fiyatı ne kadar olur
Bir yardımcı olsanız nereden temin edebilirim dişlinin resimleride aşağıda linkte eğer herhangi başka bir motorunki aynı ölçülerdeyse o da olur hiç farketmez

Marka:Derbi
Model:2006
Tipi:GPR 125

img0056aq.jpg

img0057alw.jpg

img0058ay.jpg

Ebayda 13 dolar düzgün yollarlarsa 1 haftada en fazla 12 günde eline geçer.

Ferco motora sordunmu dişliyi?Aprilia rs 50 ilede aynıymış ferco motora sor derim.

Hiç olmadı derlin malzemesinden tornada dişli yapanlar var benim bildiğim yok ama araştırıp onlara ulaşıp yaptırabilirsinde.

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:11 ----------

Yanlış yazdım rs 50 ile aynı değilmiş rs 50 ninki farklı.

[/COLOR]
Ebayda 13 dolar düzgün yollarlarsa 1 haftada en fazla 12 günde eline geçer.

Ferco motora sordunmu dişliyi?Aprilia rs 50 ilede aynıymış ferco motora sor derim.

Hiç olmadı derlin malzemesinden tornada dişli yapanlar var benim bildiğim yok ama araştırıp onlara ulaşıp yaptırabilirsinde.

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:11 ----------

Yanlış yazdım rs 50 ile aynı değilmiş rs 50 ninki farklı.
Ferco Motora sordum fiyata 30 euro dediler fiyata çok dediler alıştım buna ben derbimi böyle sevdim :)) Fakat 3-4 hafta içerisinde gelir diyorlar zaten sezon bitecek açıkcası Osmaniye'de de dişliyi yaptırabileceğim bir tornacı bulamadım bu dişlinin dişleri çapraz şekilde buradaki tornacılar çapraz dişli yapmayız parçamız yok dediler şu an bir yer bulup dişliyi yaptırmayı düşünüyorum.

---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:17 ----------

o dişli plastikmi_?
tornada yapılır ama olurmu bilmem
Dişli fiber plastik ama tornacılar çapraz dişli yapamayız diyorlar :(

Evet çapraz dişli her ustanın yapacağı iş değil.Özelden mesaj atmıştım ben aceleden baktım derbinin 50 lik motorunun dişlisine bakmışım, senin makine yamaha dt 125 R ile aynı motorculara bak derim sahibinden de bazen komple motor satıyolar veya parçalayarak o tür tamircilerdende bulunabilir.Ebayda dtr ninkinden bir iki tane buldum ama Türkiyeye gönderisi yokmuş.

http://cgi.ebay.co.uk/yamaha-dt-dtr...22?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item27bbd85726

http://cgi.ebay.co.uk/Yamaha-DTR-12...53?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item23062eb43d

Ama mail atıp sorulabilirde Türkiyeye gönderirmisiniz diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar