- Konu Yazar
Arkadaşlar öncelikle selamlar.
Bu sıralar belalar peşimi bırakmıyor.
r: Bir nasibetsizlik var ki üzerimde anlatamam. Bilindiği üzere motosikletimi satışa çıkarmıştım. Buradan bir arkadaşla fiyat konusunda anlaştık. Pazartesi satışı yapıyor, motosikleti devrediyordum. Herşey yolundaydı, ta ki pazar günü öğleden sonraya kadar...
ale:
Buradan da tanıyabileceğiniz (şimdi nick ini hatırlamıyorum) Serdar abi (fazer 600) ve hasan abi (600 rr) ile biraz gazlayalım dedik. Epey gazladık. Artık, bi yerde onlar durdu, benle yavaşlayıp vites küçültmeye başladım. Ancak motordan takır tukur sesler geldi, bi ara da teker tiklendi, slalom la kurtardık.
l: Sonra vites boşa geçmiş gibi oldu, ardından sağa çekip durdum.:sunny:
hadiseye gelicek olursak, zincir kırıldı. Bir gün sonra motoru ustaya getirdik, zinciri değişti. Ama sıkıntının zincirden kaynaklanmadığını, şanzımandan kaynaklandığını gördük. :salut:
Şimdi, motor çalışıyor, boş ışığı yanıyor fakat motor viteste oluyor. Vitesler çok zor geçiyor ve boşu bulamıyoruz.
ale:Boş yok. Boş olmadığı gibi 1 de de olmuyor. debriyaj basılı vaziyette çalıştırıp kalkmaya çalışıyoruz, kalkamıyoruz.:sunny: yüksek devirde kalıp, yüksek gazla da kalkamıyoruz. 1 e kadar iniyoruz, ama motor yine kalkamıyor, kalkınca istop ediyor.
Sorunum nedir arkadaşlar? Şimdi biri kalkıp, şanzıman derse ayıp eder.
r: Ve dip not: motorun şanzımanı komple en fazla 1000 tl. Orijinali...
Ben motoruma, 5,400 istemiştim. Bu şekilde alan olursa, icabında 3,500 a verebilirim. Benim ustalığım iyidir, alırım, yaparım karlı satarım diyenlere.
Belki de şanzımanı açınca hiç masrafı olmadığı anlaşılacak.:sunny: O zaman daha fazla kar elde edilir.
Nedir üstadlar bu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Biride birşey yazsaydı gam yemezdim yahu :sunny:
Bu sıralar belalar peşimi bırakmıyor.
Buradan da tanıyabileceğiniz (şimdi nick ini hatırlamıyorum) Serdar abi (fazer 600) ve hasan abi (600 rr) ile biraz gazlayalım dedik. Epey gazladık. Artık, bi yerde onlar durdu, benle yavaşlayıp vites küçültmeye başladım. Ancak motordan takır tukur sesler geldi, bi ara da teker tiklendi, slalom la kurtardık.
hadiseye gelicek olursak, zincir kırıldı. Bir gün sonra motoru ustaya getirdik, zinciri değişti. Ama sıkıntının zincirden kaynaklanmadığını, şanzımandan kaynaklandığını gördük. :salut:
Şimdi, motor çalışıyor, boş ışığı yanıyor fakat motor viteste oluyor. Vitesler çok zor geçiyor ve boşu bulamıyoruz.
Sorunum nedir arkadaşlar? Şimdi biri kalkıp, şanzıman derse ayıp eder.
Ben motoruma, 5,400 istemiştim. Bu şekilde alan olursa, icabında 3,500 a verebilirim. Benim ustalığım iyidir, alırım, yaparım karlı satarım diyenlere.
Belki de şanzımanı açınca hiç masrafı olmadığı anlaşılacak.:sunny: O zaman daha fazla kar elde edilir.
Nedir üstadlar bu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Biride birşey yazsaydı gam yemezdim yahu :sunny: