- Konu Yazar
benim motor tam bir baş belası... motorum yamaha cyngus Xin çakması ve deposu altta olduğu için hava yapma problemleri oluyor.ardından da benzin otomatiği problemi... bnzin otomatiği motora benzin yetiştiremediği için motor performanstan düştü.sordum soruşturdum depoyu üste alma fikrini düşünüyorum.bu arada bilenler bilir selenin altı oldukça geniş bu yüzden bir depo aldım(kendi deposu şasiye bağlı olduğundan sanırım korktum...). sonuç olarak depoyu yerleştirdim(vidalamadan. çalıştığından emin olmak için) ve aklım biraz karıştı. benzin otomatiğini iptal edeceğiz. Ve sorularım a) manifolttan gelen bir hortum var(benzin otomatiğine giden)
b)hava filtresine giden hortum var bunları nasıl bağlayacağız.
şöyle düşünebilirsiniz:git bir tamirciye derdeniz ağzım çok yandı. elimden böyle işler az çok gelir.bu arada öğrenciyim bu yüzden tamirci parası değil benzin parası bile zorla elime kalıyor.Ama kendim uğraştığımda daha iyi oluyor
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] yardımlarınız için teşekkürler
b)hava filtresine giden hortum var bunları nasıl bağlayacağız.
şöyle düşünebilirsiniz:git bir tamirciye derdeniz ağzım çok yandı. elimden böyle işler az çok gelir.bu arada öğrenciyim bu yüzden tamirci parası değil benzin parası bile zorla elime kalıyor.Ama kendim uğraştığımda daha iyi oluyor
Son düzenleme: