- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Motoru sıfır km olarak aldim. Fakat düşük vites ve yüksek devirde sanki kesiciye giriyormuş gibi önce isteksizlik sonra yığılma yapıp stop ediyordu fakat her zaman yapmıyor. hava ve rolanti ayarları ile oynadım duzelmedi. Motor stop edince jiklesiz çalışmıyordu. Bugün ise jikle cekmeden sadece depo kapağı açık vaziyette denedim hemen çalıştı. Yetkili servise götürmüştüm hiçbişey yok diyor. Bilirsiniz bu tip ustaları, bilmediği zaman ugrasmak istemez. Fakat bugün arizayi kendim tespit ettim. dediğim gibi depo kapağını açınca çalışıyor. Normal zamanda ise kalkış ve hızlanırken isteksizlik var. Devir kesici ateşlemeyi kesiyor gibi oluyor, vites yükseltirken düzeliyor. Eğer motor rodaji ile alakalı olsa deponun havasızlıktan benzin vermemesi nedir ne alakası vardır bilen varmı?
Tespitler; motorda yakıt pompası yok galiba. Bulamadım. muslukta tek hortum var. Yağ seviyesinde eksilme var. Yağ filtre kapağında sürekli terleme var. Ustaya sordum yetkil servis, tozlanmiş bişey yok diyor
Başka bir sorun yok motordan çok memnunum. Sonuçta ne olursa olsun çalışıyor ve yolda bırakmıyor.
Tespitler; motorda yakıt pompası yok galiba. Bulamadım. muslukta tek hortum var. Yağ seviyesinde eksilme var. Yağ filtre kapağında sürekli terleme var. Ustaya sordum yetkil servis, tozlanmiş bişey yok diyor
Başka bir sorun yok motordan çok memnunum. Sonuçta ne olursa olsun çalışıyor ve yolda bırakmıyor.
Son düzenleme: