Depo kapağından benzin akıyor.

Arkadaşlar, deponun kapak ağzının bir tarafı hafif içe göçmüş. Fakat bu azıcık içe gözüklük bile benzin kaçağına neden oluyor. Kapağa conta takviyesiyle kaçağın bir kısmını azalttım. Fakat yine de sorun halolmuş değil. Ne yapabilirim.

Motorum lifan tay100 cup lf100

Yardımlarınızı bekliyorum.

Büyük bir boru anahtarı ile Ya Allah diyerek düzelteceksin... :)

Yok Adem kapaktan değil, depo kısmı yamulmuş... Orayı mecbur düzeltmesi lazım, boru anahtarından önce bi iki kat bez ile tutarsan, boyalar çizilmez, dökülmez.

kalın tornavida ile hafifçe yukarı kanırt. Ama kanırtçam derken karşı tarafıda ezdirtme. Altına tahta takoz falan koy karşı tarafa.

Arkadaşlar, deponun kapak ağzının bir tarafı hafif içe göçmüş. Fakat bu azıcık içe gözüklük bile benzin kaçağına neden oluyor. Kapağa conta takviyesiyle kaçağın bir kısmını azalttım. Fakat yine de sorun halolmuş değil. Ne yapabilirim.

Motorum lifan tay100 cup lf100

Yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar depo için servise gittim. Belki garantiye girmez, isterseniz bir deneyelim dedi. Ben de depoyu kaça değiştirirsiniz dedim. 25 lira'ya deyince değiştirttim. Değişilen depo da mondial'in deposu. Şu an bir sorun kalmadı. Akıtma problemi yok.

Bu arada biraz hava alması da problem değilmiş. Hiç hava almazsa motora benzin akışı azaldığından çekişte de problem oluyomuş. O yüzden bana çok fazla conta takviyesi yapmayın önerisinde bulundular.

Diğer parçaları da acayip ucuz. Motor kitlense kaça yaparsınız baştan sona dedim. 300 ya da 350 liraya yaparım dedi. Gerçekten bana çok iyi geldi fiyat. Bu servis Akhisar Lifan servisi arkadaşlar. buradan geçerken motorunuzu bu servise gösterin gerçekten çok memnun kaldım.

ygk

300 350 fazla fiyat vermiş 100 cc için aslında =) çin mallarının parçaları gerçekten çok ucuz

Bugün İzmir'e gittim geldim. 110 km yaptım. Km tuttum gitmeden önce. Özellikle gelirken ekonomik değil spor kullandım. 110'a kadar çıktım. otobüs kamyon filan solladım. Maşallah 95'ten sonra sanki kinci bir motor devreye giriyor öyle bir ses değişiyor şahlanıyor motor. Yani inanın 140 yapar gibi geliyor bana ama radar filan da vardı cesaret de edemedim. Allah korusun. Neyse 110 km'de 9 liraliık benzin üketmişim. Yani km'de 8,3333 krş. Demek ki ekonomik kullansam kim bilir ne kadar yakardı? Motorun maşallahı var. YBR MBR filanı da arkasına alıyo. Gerçekten boy ölçeşmiyorlar. Ayrıca sağlam motor. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar