DENİZLİ'DE İŞİNİ ÇOK İYİ BİLEN MOTORSİKLET USTASI ARIYORUM.

Güntekin abi anladığım kadarıyla ilk 1000 km.de 21 krş normal diyorsun. Hava ayar vidasını ben anlamıyorum valla. buji tırnak açıklığı nedir bilmiyorum. kullanım klavuzu 300 bakımına gittiğim zaman alıcam. Öyle 1-2 vidaya bakılacaksa benimkine bi baksan olmaz mı ?

yarın müsaitsen görüşelim. gelirken kullanıcı el kitabını al gel. 300 km bakımı inceledim basit bakımlar. ama garanti için bakımı servise yaptır. 506 258 95 18 Mehmet GÜNTEKİN
GÖRÜŞELİM.

F54

abi benim motor bu
http://www.asyamotor.com.tr/content/view/48/1/
100 km 4 lt yaksın sorun değil. o zaman şuanki benzin fiyatına göre 17-18 kuruş arası yakar bu da bana yeter aslında. Senin bahsettiğin hondalar vitesli benim ki scooter. Ben bunu eski cup motorumla takas yapıp üstüne biraz para verdim öyle aldım. Bu motorda yedek benzin diye bişey yok. Motorcu benzin bittiğinde yolda kaldığında içinde 0,5 litreye yakın benzin kalır dedi. Benim motorun yakıt deposu 5,8-6 lt alıyor. SEnce bu motorun rodajdayken 21 kuruş yakması normal mi? sen bana onu söyle? Ha senin dediğin gibi depoyu fulleyip tekrar ölçüm yapıcam. tabi 0,5 litrenin depoda kaldıgını unutmayarak hesaplıcam ve tekrar bilgilendiricem sizi. Rodajtan sonra yakıt düşer mi peki sence? bide senin dükkan falan mı var? yoksa kendin garajında falan mı uğraşıyosun? tşk. saygılar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

ya bi de ayrıca rodaj konusnda düşüncen nedir? Rodajta fazla yakar sonra düşer mi?
anladığım kadarıyla sen bu motordan bi cub kadar yakmasını bekliyorsun ama o imkansız 2 dünya bi araya gelse o motor 3.7 lt re yakar ne yaparsan yap sonuçta vitesli değil hızlı kalksın diye gaza da asılıyorsan daha da çok yakar dikkat et keşke cub u takas etmeseydin çin malı motosiklet alıyorsan ya cub yada vitesli köylü modeli olanlardan alacaksın yoksa çinliye binilmez binilirse böyle olur

Mehmet abi tamam görüşelim. Bİraz bilgi alayım senden. bi bakalım beraber. Yarın ne zaman arayayım seni sen nerdesin denizli'de? .
F54'' ben bir cub kadar yakmasını beklemiyorum ama 150 cc scooterin şuanki benzin fiyatıyla 21-22 kuruş yakması sence normal mi? yolda gördüğüm 150 cclik mondial ve asyacılara sordum hepsi 13-18 kuruş arası fiyatlar söyledi. oyüzden biraz sıkıntı yarattı bu durum. Adam akıllı bi usta bulup gösteremedim. kalkışlar gayet yavaş ve kullanırkende 40-60 arası gidiyorum sürekli. Yani motora afferdersin eşek gibi binmiyorum. bilinçliyim motorsiklet konusunda ona göre biniyor ve sürüyorum.

benim şuan hesabıma göre ortalama 4,5 - 5 ltreye 100 km gidio bu motor

Son düzenleme:
Ben karaman mah. oturuyorum. Ne zaman istersen gel. Gelmeden 15-20 dk önce haber verirsen uygun olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar