Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendine iyi bak okay.Merhuma da Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı dilerim.Seni tekrar aramızda görmek üzere.
Biz hep haybeye konuşmuşuz.Size-sizlerle değil mosed;eşekleri s..enler derneği bile kurulmazmış demekki.Ben bu kadar ağır konuşuyorum ama,nedenini hepiniz çok iyi biliyorsunuz.Toplantılarda Hikayeden konuşup da işe gelince kaybolmak değil arkadaşım çalışmak.MOSED hayalleri burada sona ermiştir.En azından toplantı da olup da bal yapmaz arı gibi konuşan,iş yapmaya gelince de ortadan kaybolup giden,bulunup gelincede bahanesi çok olan arkadaşlara bu sözlerim.Yarın öğlenleyin iptal başvurusunda bulunacağım.Hiç birinizin gelmesine,yardım etmesine,iş yapmasına...gerek kalmıyor.Bunun yanında,denizli mt ekibinden de ayrılmak istiyorum.Nasıl bir ekip olduğu malum gözler önünde.Hepiniz şimdiye kadar olan destekleriniz için sağ olun.İple kuyuya inme meselesi.Demekki sahiden her iple kuyuya inilmiyormuş.Hadi hapiniz hakkınızı helal edin.Eyvallah.
crazy_devil' Alıntı:Dün akşam Denizli MT toplantısında alınan kararların kısa bir özetini yazayım :
*En az 20 günlük süreş içersinde;iş bitiminden sonra tüm denizli mt MOSED çalışmalarında aktif rol alacaklar.
*3 Aylık zor dönemin atlatılabilmesi için çözüm önerileri üretilecek ve Genel Kurula sunulacaktır.
*5 Temmuz 2006 Cumartesi Akşamı yine toplantı yapılacak ve tüm Denizli Mt üyeleri toplantıya katılacaklar ve durum değerlendirmesinde bulunacaklardır.
*Resmi işlemler bitmeden önce tüm planlar yapılacak ve engeller atlatılmaya çalışılacaktır.
*31 Temmuz 2006 Pazartesi günü çalışmalara katılan arkadaşlardan cüzi miktarlarda ücretler toplanacak ve MOSED sandığına aktarılacaktır.
...
Yarından itibaren işlere devam ediyoruz arkadaşlar.Bilginize.İş bitimlerinden sonra herkesi bekliyoruz.Saygılar.
Biz hep haybeye konuşmuşuz.Size-sizlerle değil mosed;eşekleri s..enler derneği bile kurulmazmış demekki.Ben bu kadar ağır konuşuyorum ama,nedenini hepiniz çok iyi biliyorsunuz.Toplantılarda Hikayeden konuşup da işe gelince kaybolmak değil arkadaşım çalışmak.MOSED hayalleri burada sona ermiştir.En azından toplantı da olup da bal yapmaz arı gibi konuşan,iş yapmaya gelince de ortadan kaybolup giden,bulunup gelincede bahanesi çok olan arkadaşlara bu sözlerim.Yarın öğlenleyin iptal başvurusunda bulunacağım.Hiç birinizin gelmesine,yardım etmesine,iş yapmasına...gerek kalmıyor.Bunun yanında,denizli mt ekibinden de ayrılmak istiyorum.Nasıl bir ekip olduğu malum gözler önünde.Hepiniz şimdiye kadar olan destekleriniz için sağ olun.İple kuyuya inme meselesi.Demekki sahiden her iple kuyuya inilmiyormuş.Hadi hapiniz hakkınızı helal edin.Eyvallah.
Son düzenleme: