[Denizli - MT]

arkadaşlar selamun aleyküm merhabalar.
izmir mt den hamza ben aslen bursalıyım bi aksilik olmazsa yarın akşam denizliye gelip muhtemelen gece olmuş olur cadırımı kurup sabahın ilk işıklarıyla antalyaya yola cıkmayı düşünüyorum,dönüşüm ısparta üzerinden olucak muhtemelen...
tanışmak isteyen olusa bir çay ısparlaya bilirim gelince, sizden ricam pamukkale veya denizli arsında kamp atabileceğim biyer varsa tarif ederseniz sevinirim.
daha önce denizliye geldim merkezde bir yemek yedim lunaparka gittim pek gezmedim. pamuk kaleyi gezdim sayılır gezicek yer tavsiyesi olan varsa öğrenmek isterim...

bu arada hepimizin başı sağolsun

Merhaba

tepe kamping var pamukkalede, daha önce hiç kamp kurmadım orada ama .. kampingleri de dikkate alabilirsiniz.

akşam planim pamukkaleyi geçmek bi aksam yemegi ola bilir sabar erken yola cika bilirim ama buna sabah uyaninca karar vericem

Denizli İl Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar denizli mt den bir kaç arkadaş ile zeytinli feste gidip geri döneceğiz plan aşağıdadır ;

19.08.2015 saat: 05.00 denizli belediyesi önünden yola çıkış
yol toplam gidiş dönüş tahmini : 900 km
yol toplam yakıt maliyeti : 140 tl civarı
hava hadiseleri : güneşli tahmini
yanımızda : çadır-mat-kıyafet-motosikletin alet çantası-mayo vb. olması gerekmektedir .

arkadaşlar cevaplarınız için teşekür ederim
bu gece 10-10:30 gibi denizlide olmayı hedefliyorum pamuk kalede veya merkezde müsait olan varsa tanışıp fotoğraf cekinip cay içmek isterim
yolda olursam bana msj atabilirsiniz ben müsait olur olmaz ararım.
yarın için kahvaltı yapıp denizli gezmeyi düşünüyorum eşlik edecek varsa çok mutlu olurum :)
0553 330 01 01 numaram.

@hamzasimsek bu akşam için yalanım malesef ama yarın sabah kahvaltıda sana eşlik etmek isterim, hatta müsait olan arkadaşlarda gelsinler birlikte bir kahvaltı yaparız. whatsaptan ulaşacağım sana.

Yaz okulu sınav haftam olmasaydı yarın gelmek hem size eslik etmek hem de tanismak isterdim ...
Bu arada Denizli MT deki arkadaslar carsamba down kafe etkinliğimiz iptal degil , degil mi ? Tam o gün sınavım bitiyor sizlerle birlikte oturup tanismayi cok isterim :)

Arkadaşlar motorumu satıyorum. Düşünen olursa. Sahibinden ilani onaylansin linkini atarım.
Kahvaltiyi nerde saat kacta yapacaksiniz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, sabah 9:30 da kahvaltı için kampus tarafinda olacagiz gelmek isteyenler buyursun gelsin

Merhaba arkadaşlar ismim Harun 17 yaşındayım ybr 125 im var sizinle tanışıp gezilere katılmak isterim.

Merhaba arkadaşlar ismim mustafa Denizli Buldan
yaş 24 , Motosiklet kullanmayı çok seviyorum ve sosyal ortamımında
aynı keyfe ortak arkadaşlardan oluşmasını istiyorum.
Bu gruba üye olmak ve etkinliklerden haberdar olmak isterim saygılar.

arkadaşlar gruba üye olmak gibi bir şey yok, bir üye kartı dağıtılmıyor yani. bu forum üzerinden randevulaşıp bir yerlerde buluşup geyik yapıyoruz. bu sayfa üzerinden buluşma yerini ve gününü öğrenip gelin. emin olun kimse sen kimsin demez. motorunun markası ne olursa olsun, hatta motorun bile olmasa gelebilirsin. amaç motosiklet hastalığına tutulanlarla muhabbet edebilmek sonuçta. bu arada şimdiden başlatalım planlamayı, bu çarşamba (19.08.2015) akşam 20:00'de kimler müsait

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-kazasiz-belasiz-r25-226169773/detay/
Düşünen olursa. Net 14bin. Sadece motor, kilitleri vermem. Yoksa istikamet depo seneye bineriz artık :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorcular! İşaret dili (bilmeyenler için:işitme engellilerin anlaşma şekli) Öğrenmek isteyen varsa meb başvuruları açtı ve kısmen ücretsiz kurs verecek DIED'te. Sadece 50 tl bağış istiyorlar ve kurs 1 ay sürecek. Kurs bugün başlıyor. İletişim numarası: 05418511111. Numara oradaki öğreticinin

Isterseniz başka bir kafede olabilir ama down kafenin orasida sakin oluyor (motorlari parketmek açısından) orasıda olabilir ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar