Hadi hayırlısı olsun bakalım kısmet 
Hadi hayırlısı olsun bakalım kısmet![]()
Hoşbulduk, inşallah organizasyonlarınızda da yer almak isterim.
Arkadaşlar, önümüzdeki ay kask alacağım. Ls2 düşünüyorum, sizin tanıdığınız, alışveriş yaptığınız neresi var? Nereden uygun fiyatta kask bulurum? Motor işinde yeni olduğum için aksesuarcıların nerede olduğunu, hangisinin iyi olduğunu filan bilmiyorum henüz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
scala kardeşim ben şehitler parkının yanında oturuyorum istersen buluşabiliriz. Ben de geçenlerde LS2 aldım düşüncelerimi anlatırım.
Pazar günü için hava durumu;
13°C Yağmurlu. Yağmur %20, saat 11.00 civarı başlayacak, 14.00 ile 20.00 arası biraz daha artacak, 20.00'dan sabaha kadar hafif olarak devam edecek.
Tahmin bu yönde :mrgreen:
Benim gibi tatlı su motorcusu için zor olcak sanırım, daha bizimkiler okula motorla gitmeme pek izin vermiyor, havalar soğuk diye arabayı al diyorlar da, 30Kr yakıt yakacak olsam zaten arabayla devam ederdim, motor almazdım :cherry:
9 gündür motorum var daha 3 gün binebildim, 125km yapabildim :salut: Ama nisan gibi bi çıktımmı üstüne eylül-ekim'den önce indiremezler inşallah :flower:
Ama bi aksilik olmazsa Pazar günü katılmak istiyorum, inşallah![]()
toplanma saati ve yeri hakkında ne zaman bilgi edinebiliriz?
Arkadaşlar, önümüzdeki ay kask alacağım. Ls2 düşünüyorum, sizin tanıdığınız, alışveriş yaptığınız neresi var? Nereden uygun fiyatta kask bulurum? Motor işinde yeni olduğum için aksesuarcıların nerede olduğunu, hangisinin iyi olduğunu filan bilmiyorum henüz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Önerileriniz için teşekkürler, buğu yapmayan vizör ile beraber ortalama 120TL'lik LS2 kask kaç liraya mâl olur, bi bilginiz var mı? Buğu olayı çok sinir bozucu.