[Denizli - MT]

nasılsınız beyler ne var ne yok hayat nasıl....

Sağol abi sen nasılsın. Vallahi iş güç abi işten eve evden işe :cherry: Başka yaptığım ettiğim bşey yok. Sende hayat nasıl gidiyo abi? Bu arada kusura bakma abi ya sürekli nete giremiyorum ondan geç cevap yazıyorum bazen yazamıyorum kusura bakma abi

Sağol abi sen nasılsın. Vallahi iş güç abi işten eve evden işe :cherry: Başka yaptığım ettiğim bşey yok. Sende hayat nasıl gidiyo abi? Bu arada kusura bakma abi ya sürekli nete giremiyorum ondan geç cevap yazıyorum bazen yazamıyorum kusura bakma abi

aynı tas aynı hamam..çok az bir süre sonra denizliden ayrılıyorum.. ama sık sık geleceğim..sizler burdasınız çünkü...

merhaba arkadaşlar bu gün devir işlemi için notere 86 tl (plaka değişmedi) zorunlu trafik sigortası 141 tl. harcadım. motor alacaklara bilgi:)

aynen görüşcez tabi.. gezecez tozacaz.. 3. vatan denizli...

her zaman abi bekleriz...

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:39 ----------

merhaba arkadaşlar bu gün devir işlemi için notere 86 tl (plaka değişmedi) zorunlu trafik sigortası 141 tl. harcadım. motor alacaklara bilgi:)

Hayırlı olsun ybr güzel motor vallahi 2010-2011 mavi renklerine bitiyorum süper gözüküyo. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza motorum regal raptor 250 e9 kulüp katılım nasıl oluyor arkadaşlar böyle geziler falan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar. Nasılsınız görüşmeyeli. Ben bi ara motorsuz kalmıştım. Bir kaç gün önce motoruma kavuştum Allah'a şükür.

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar bu cuma 04.01.2012 tarihinde Denizli MT ekibi için toplantı vardır Denizli mt ekibinde yer almak isteyen arkadaşlar özelden ulaşmalılardır .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar