[Denizli - MT]

Nerede kaldı bizim resimler aloovvv :D

dscn1695_001_by_mehmetmumtaz-d5jo3z4.jpg

selam tayfa nasılsınız...arkadaşlşar sedat 57 niçkli arkadaş 11 i akşamı denizliye gelecek .. bir gece konaklayacağı bir yer lazım... sabahtan benim yanıma gelecek... yardım bekliyoruz...

selam tayfa nasılsınız...arkadaşlşar sedat 57 niçkli arkadaş 11 i akşamı denizliye gelecek .. bir gece konaklayacağı bir yer lazım... sabahtan benim yanıma gelecek... yardım bekliyoruz...

Ramazan abi nasıl yaptınız vallahi eve geç geldiğimden buraya girmek aklıma gelmiyor kusura bakma abi artık

teşekkür ederim..hoş buldum..yok valla ben değildim..ben 2.el ybr yada sıfır salcano wolf araştırıyorum bu aralar..bu kadar scooter yeter vitesliye geçeyim artık.. malum yaş 32'ye dayandı:)..

:) sen de ne var motor? yazdığım motorlardan var mı kullandığın?

Pasific 125 scooter var bende ybr ve o kategorideki birçok motosiklete bindim cbf 150 en iyisi bana göre.

Bu arada :

Denizli MTK Her çarşamba Denizli Belediyesi önünde saat 19:00'da buluşuyor.

30 dakika gelemeyenler olabilir diye fazladan bekledikten sonra babanın yerine gidip çay eşiliğinde sohbet ediyoruz ( Tabi bu durum değişebilir bana telefon adresinizi iletirseniz toplu mesaj ile haber alabilirsiniz. ).

Herkesi bekleriz.

Olayı kes ya bi lastik alalım dedik michelin arka jant 2.50*18- Ön jant 1.6*18 ebatlarında. Michelinin arka lastiği benim janta uymuyor iyi mi bide bu çıktı başımıza. 90-90-18 michelin pilot sporty arka janta uydurulamaz mı varmı bilgisi olan arkadaşlar

lastiklerinizi güle güle kullanın..2.el genelde peşin oluyor..onun için sıfır mondial ya da kanuni bakacağım..100 cc yada 125 cc vitesli olacak bu iki markadan birinin..biliyorum çinliden uzak dur diyecek herkes ama, 2006'dan bu yıla kadar 3500 km yaptım hussar'la. akü bitmesi, karbüratör temizliği ve rölanti sorunu dışında bi problemim olmadı. belki de şans..

hayırlı olsun lastiklerin ...

günaydınlar...

Sağol abi bende hayırlı geceler diyim o zaman işten yenice gelebildim :)

---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:52 ----------

lastiklerinizi güle güle kullanın..2.el genelde peşin oluyor..onun için sıfır mondial ya da kanuni bakacağım..100 cc yada 125 cc vitesli olacak bu iki markadan birinin..biliyorum çinliden uzak dur diyecek herkes ama, 2006'dan bu yıla kadar 3500 km yaptım hussar'la. akü bitmesi, karbüratör temizliği ve rölanti sorunu dışında bi problemim olmadı. belki de şans..

Yooo ben kesinlikle çinli al demem. Bence çinli al :cherry: Benim motorda çinli far problemi yarattı bi kez Kuşadası gezisinde onun dışında sıkıntı çıkarmadı çok şükür. Önderde de var çinli Maşallah onun motorda 7 senedir çatır çatır gidiyor. Arkadaşlarda mondial driftler var on numara. Ama mondial drifti öneririm gerçekten çok seri bir motor. Mondial yeni modellerle kendini aşmaya başladı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar