[Denizli - MT]

Gezi sıkıntısız geçmiş arkadaşlar vallahi fotoları bekliyorum vaytt beaa her geziye giderdik artık fotolarda teselli buluyoruz olaya bak yaw :salut:

Arkadaşlar haftaya cumartesi 18.00 çıkışlıyım gerçi 18.00 geç ama yinede çok uzak olmayan yerlere gideriz çay içeriz diyen olursa yapalım ufak bi gezi. Ya da cumartesi sabahtan toplu gezi yaparsanız çıkınca gelirim ben.

arkadaşlar otomobille çocukları gezmeye çıkarmasaydım bende gelecektim sizinle ama yinede sizleri canlı görmek iyi oldu. çarşamba günü motor tamirde olmaz ise geleceğim belediyenin oraya.

Denizli İl Temsilcisi
Sayın üyeler çarşamba günü saat: 20.00 da denizli belediyesi önündeki ATATÜRK heykelinin yanında toplanıyoruz . saat 21:00 da ise cbr 125 grubu belediyenin arka tarafında bizleri bekliyecektir onlar lada o saatde bilinen yerde birleşeceğiz.
1.Honaz milli parkından ayrılırken koordinasyon ve bilgi eksikiğinden kaynaklanan hilmi ve ramazan arkdaşımızın geride kalması .( arkamızdaki kişiyi aynadan veya arkaya bakarak arada kontrol etmememizden kaynaklandı)
2.Grup sürüşündeki konuların ve başlıkların tekrar gözden geçirilmesi.
3.Hilmi ve benim kask içi kulaklık kullanma ve yelek takmamızı düşündük .

Vallahi süper gezi olmuş arkadaşlar tebrik ederim. Bu hafta kafamda bi gezi planı var toplantıda hep beraber konuşuruz eğer herkese uyarsa hayata geçiririz isterseniz. Özetle yaziyim.

GEZİİİ PLANIIII :D

Bu hafta sonu Cumartesi günü 18.00 çıkışlıyım ama yemek molasına çıkmayıp 17.00 de çıkmayı düşünüyorum. Cumartesi 17.00 de Forum Çamlık önünde toplanalım ve kefe yaylasına gidelim Cumartesi akşamında çadırlarımızı kuralım mangal ve çay keyfiyle muhabbet edelim diyorum. Pazar günü 14.00 de işim olmasından dolayı ben gruptan önce geri dönüş yapabilirim. Zamanı müsait olanlar geziye devam edebilir diye düşündüm. Toplantıya kadar düşünün isterseniz orada da hep beraber karar veririz. Cumartesi 17.00 ye kadar geç olur dersenizde grup erken gider ben sonradan dahil olurum size arkadaşlar. Gerçi o zaman tek sürüş yapmış olcam ama olsun :cherry:

Denizli İl Temsilcisi
arkdaşlar ben yarın toplantı saatinden önce istanbula gidiceğim 2 günlüğüne sanırım cuma sabah dönüceğim bu süre zarfında bi durum olursa acil veya önemli banada iletirsiniz .

arkdaşlar ben yarın toplantı saatinden önce istanbula gidiceğim 2 günlüğüne sanırım cuma sabah dönüceğim bu süre zarfında bi durum olursa acil veya önemli banada iletirsiniz .

okay istanbulda yardımcı olmamız gerekn bir durum varmı.... arkadaşlara selam yollarız istersen..
sabiha gökçende arkadaşım var taksiici adı mehöet ali koca.. kardeşi var demirşah koca... lazım olursalar selamımı söyle...

Denizli İl Temsilcisi
okay istanbulda yardımcı olmamız gerekn bir durum varmı.... arkadaşlara selam yollarız istersen..
sabiha gökçende arkadaşım var taksiici adı mehöet ali koca.. kardeşi var demirşah koca... lazım olursalar selamımı söyle...

Usta işte bu akşam hilmiyle geliyoz du bakam neler olcak kaybolursak arayalım seni :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar