Bıze her yer motosıklet.net desene o zaman x)
denizli ile daha çok işim var... güzel bir iş teklifi aldım kasım ayından sonra başlamak üzere... anlaşa bilirsek daha sık ve daha organize olacağız..
Bıze her yer motosıklet.net desene o zaman x)
denizli ile daha çok işim var... güzel bir iş teklifi aldım kasım ayından sonra başlamak üzere... anlaşa bilirsek daha sık ve daha organize olacağız..
Hadı hayırlısı o zaman
artık lastikler gelince şahin tepesine cıkarız değil mi bir tur yatmaya bayram :mrgreen: .?
Agaaaa lastikler gelsin alayına çıkarızzz beaaa :cherry:
---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:55 ----------
İnşallah abi hastanede diyodun zaten burayı sevdim iş yapıcam burda diye hayırlısı olur abi inşallah
aynen ben sevdim denizlişyi..önceden de seviyordum... sanırım olacak bu iş... ev bile bakınır oldum..
Bak bak abi yardımcı oluruz bizde elimizden geldikçe.
müdür iş hazır... ben kendime göre müstsakil ev bakıyorum....
Sen mevki belirt abi ben o mevkide denk gelir ise sana haber ederim abi
servergazi taraflarında... birde otogar taraflarına yakında olabilir.. çok lüks olmasın mahalle sokak... ben motortla falan uğraşırım.. ara sıra içer nara falan atmam ama mangal yakarım..
servergazi tarafları iyidir abi müstakil bulursun ama fiyatlar yüksektir. Müstakilde villadır oralarda
Otogar tarafında müstakil bulamazsın abi pek.
Sümerpark taraflarında bulabilirsin abi otogarın alt tarafları hemen.
villa istemem yaw.. bana müstakil çatılı bahçeli bir ev lazım...
Abi valla Denizli de müstakil ev bulmak çok zor ya hayırlısı diyelim buluruz İnşallah
Denizlim bekle az kaldı 6 - 21 eylül ordayım inşallah.
Denizlim bekle az kaldı 6 - 21 eylül ordayım inşallah.
bayramın 2. veya 3. günü bayramlaşma yapalım ? arkadaşlar