Denizli Mt Tişört
Arkaşlar lütfen okuyunuz önemli!!!
Arkadaşlar tişört numunesi Hilmi kardeşimiz çıkarttırmış. Numune XL bedendir arkadaşlar. Ve örnek olduğu için tişörtlerin ön kısmı ortalanarak basılmış arkadaşlar normalde kenarda olcak herhangi bir değişiklik yok o konuda. Bu arada herkese özelden Ziraat Bankası İBAN numarası göndercem arkadaşlar. Kalıplar ipekten olduğu için en fazla 1 hafta dayanıyormuş arkadaşlar. Bu nedenle bir kaç gün içinde tişört siparişi verecek arkadaşlar lütfen elden ya da postadan(direk isme) ya da Ziraat Bankası İBAN numarasından parayı bize ulaştırsınlar.
Arkadaşlar Hilminin üzerindeki chopper modeli daha öncede bahsettiğimiz gibi fazla adet almak isteyenlerin isterse seçebileceği bir modeldi. Yalnız arkadaşlar tişörtçü chopperın da 15 TL olabilmesi için biraz fazla adet sayısı vermemiz gerektiğini söyledi. Yani 2-3 adet çıkcaksa chopper modelli tişört 45 TL oluyor. Durumu şöyle özetleyeyim. 2 Adet almak isteyen biri 1 adet cross almak şartıyla diğerini chopper modelinden alırsa toplamda 60 TL ye geliyor. Bana özelden bu konuda mesaj atan olmadığı için chopper modelini sadece Hilmi ve Süleyman abi alıcak bu konuda bir sıkıntımız yok sanırım.
Arkadaşlar listede ismi olan arkadaşlar bir kaç gün içinde parayı bize iletebilirlerse bizde direk ödemeyi yapıp siparişi vereceğiz. Yaka konusunda bir sıkıntımız oldu. Firma hepsini V yaka ya da hepsini 0 yaka basabileceğini söyledi. Daha önce böyle dememişti arkadaşlar. Hilminin örnek yaptırdıkları 0 yaka boğazı biraz sıktığından yazın terletir diye düşündük. 0 yaka isteyen arkadaşlara özelden mesaj attım inşallah kendileri için V yaka sıkıntı olmazsa V yaka bastıracağız. Şu anda cevap bekliyorum arkadaşlardan.

---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:42 ----------
Tişört alacaklar listesi
Zongoku- 1 Adet L beden- V yaka
qLd- 1 Adet M beden - V yaka
Mustanoğlu- 1 Adet L beden- V yaka
seçkinn- 1 Adet L beden- V yaka
mehmetmumtaz- 2 Adet XL beden- V yaka
sadeceo - 2 Adet S beden- V yaka
cardoso- 2 Adet XL - V yaka
sey_47- 2 Adet XL - V yaka
gangster90- 2 Adet L beden- 0 yaka
ramazancan- 1 Adet L beden- 0 yaka
muhammetcan-1 Adet XL beden- V yaka
Soccer- 2 Adet L beden- V yaka
denizlee- 1 Adet L beden- 0 yaka
Vmaxxx- 3 Adet- 1 Adet L - 2 Adet XL Beden- 0 yaka
relaxis- 2 Adet- M beden- 1 adeti V yaka 1 Adet 0 yaka
ms90- 1 Adet- S beden- V yaka
---------- Post added 03-06-2012 at 00:01 ---------- Previous post was 02-06-2012 at 23:54 ----------
akşam mı gittiniz.yarına gezi yapalım deyince ben pazar anladım.
Yarına da gezi yapıyoruz ben duyurcaktım şimdi ama bu sefer uzak değil israfil deresine çıkıcaz ( toprak ve bozuk yol) eğer bekçi çıkışımıza izin vermezse Ornaz vadisine gidicez
---------- Post added at 00:05 ---------- Previous post was at 00:01 ----------
Tişört alacaklar listesi
Zongoku- 1 Adet L beden- V yaka
qLd- 1 Adet M beden - V yaka
Mustanoğlu- 1 Adet L beden- V yaka
seçkinn- 1 Adet L beden- V yaka
mehmetmumtaz- 2 Adet XL beden- V yaka
sadeceo - 2 Adet S beden- V yaka
cardoso- 2 Adet XL - V yaka
sey_47- 2 Adet XL - V yaka
gangster90- 2 Adet L beden- 0 yaka
ramazancan- 1 Adet L beden- 0 yaka
muhammetcan-1 Adet XL beden- V yaka
Soccer- 2 Adet L beden- V yaka
denizlee- 1 Adet L beden- 0 yaka
Vmaxxx- 3 Adet- 1 Adet L - 2 Adet XL Beden- 0 yaka
relaxis- 2 Adet- M beden- 1 adeti V yaka 1 Adet 0 yaka
ms90- 1 Adet- S beden- V yaka
20fatih- 1 Adet- XL beden- V yaka
---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:05 ----------
Arkadaşlar yarın israfil yada israil deresi ismini tam bilmiyorum oraya gezi düzenliyoruz. ( Yol bozuk taşlı bir yoldur bilginize) Ufaktan ateşimizi yakıp sucuğumuzuda yapıcaz. Arkadaşlar km olarak tam bir hesap bilmiyoruz neden derseniz dağa tırmanıcaz biraz ama çok değildir heralde. Zaten yolu bekçiler kapatmış olabilir yani geçişimize izin vermezlerse Ornaz vadisine gidip orada sucuğumuzu yapıcaz. Gelmek isteyen arkadaşlar yarın 12.30- 12.45 arasında Denizli Belediye Meydanında buluşuyoruz. Bekleriz. Herkese hayırlı geceler.