[Denizli - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kış geldi artık kazak bastırırız

Forumdan Uzaklaştırıldı
uygun fiyatlı motosiklet gözlüğü nereden buluruz

günaydın millet,
çalışanlara hayırlı işler
okuyanlara iyi dersler
dinlenenlere iyi istirahatler

Forumdan Uzaklaştırıldı
24-25-26-27 mayıs

24-25-26-27 mayıs.2.uluslararası izmir motosiklet festivali.kimler gitmeyi düşünüyor.ben cuma(25 inde) günü bir aksilik olmazsa yola çıkacağım.gidecekler var mı? en azından orda görüşebiliriz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben de gidicem.denk gelirsek beraber gidebiliriz
işden izin alabilirsem cumartesi gider bir gece çadır kurar pazar döneriz.
hiç olmadı günübirlik gene giderim.
festivali kaçırmamak için motor delisi olmak lazım
scaled.php

24-25-26-27 mayıs.2.uluslararası izmir motosiklet festivali.kimler gitmeyi düşünüyor.ben cuma(25 inde) günü bir aksilik olmazsa yola çıkacağım.gidecekler var mı? en azından orda görüşebiliriz...

Malesef ben gidemiyorum Temmuzdan sonraki festivallere katılcam artık. Size iyi eğlenceler

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 23:21 ----------

ben de gidicem.denk gelirsek beraber gidebiliriz
işden izin alabilirsem cumartesi gider bir gece çadır kurar pazar döneriz.
hiç olmadı günübirlik gene giderim.
festivali kaçırmamak için motor delisi olmak lazım
http://desmond.imageshack.us/Himg140/scaled.php?server=140&filename=img18351mq.jpg&res=landing

İyi eğlenceler :cat:

---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:23 ----------

06.05.2012 :cherry:

---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 21:02 ----------

Evet arkadaşlar facedeki ve buradaki tişört oylamalarının sonucunu düzenledik. 4 tane tişört son oylamaya kaldı. Arkadaşlar bu tişörtlerle ilgili fiyatları aldıktan sonra buradan son oylama yapacağız. Çünkü tişörtün maliyetine bakarak fikrini değiştirebilecek arkadaşlar olabilir. Buradaki amacımız tişörtün maliyeti çok çıkarsa sizlerden gelebilecek tepkiyi önlemek. Sizde tahmin edebilirsiniz ki son tasarımlardaki boydan resimli tişörtlerin maliyetleri yüksek olacaktır. Bu nedenle en çok oyu almış 4 tişörtü ayırdık ve hepsini firmadan maliyetlerini öğrenip son bir oylamaya sokacağız.

Arkadaşlar 111. sayfadan itibaren ve faceden devam eden oylamalarda en çok oy almış tişörtleri açıklıyorum :cherry:

Model 4
[url]http://img138.imageshack.us/img138/1438/model4bymehmetmumtazd4w.jpg[/URL]

Model 4'e oy verenler:sey47, MKD, Süleyman Deniz, Savagate, Black_Ice, Tekteker_Ramco, Sadeceo toplamda 7 oy

Model 14
[url]http://img713.imageshack.us/img713/9671/model3bymehmetmumtazd4w.jpg[/URL]

Model 14'e oy verenler:MKD, Mehmetmumtaz, Zongoku, Sadeceo, Cardoso toplamda 5 oy

Model 15
[url]http://img232.imageshack.us/img232/8070/thsirtbymehmetmumtazd4w.jpg[/URL]

Model 15'e oy verenler:Tekteker_Ramco, Mehmetmumtaz, Zongoku, Alper55, Yüce123, Mustanoğlu, Soccer, Relaxis, Süleyman Deniz, Sadeceo, Black_Ice, Ali Kara toplamda 12 oy vay vay vay diyorumm

Model 19
[url]http://img823.imageshack.us/img823/9711/model19bymehmetmumtazd4.jpg[/URL]

Model 19'a oy verenler:Mkd, Zongoku, Süleyman Deniz, Bayram Medine Öztürk, Cadoso toplamda 5 oy

Evet arkadaşlar durum bu şekilde. Biz en yakın zamanda fiyatları öğrenip gerekli bilgilendirmeleri yapıp son oylamaya sunacağız. Saygılar

Arkadaşlar bildiğiniz üzere tişört modellerinde yaptığımız oylama sonucu son 4 model kalmıştı. Bununla ilgili bugün Hilmi (Cardoso) kardeşimiz fiyat aldığını belirtti. Tişörtlerin hepsi için fiyatın 15 Tl olduğunu belirtti. Bunun dışında kendisinden herhangi bi bilgi alamadık nete girmediğinden. Cumartesi günü buluşmada bu işi detaylı konuşup gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. Nasip olursa önümüzdeki hafta son oylamayı bitirip sezonda tişörtlerimizle güzel geziler yapmayı planlıyoruz. Bilginize

Bayram , Hilmi arkadaşımız ile konuşabilirsen de ki , oylamanın sonunda tek bir t-shirt belirlense bile diğer t-shirt'lerden bastırmak isteyenler olursa onları da aynı fiyattan basar mıymış? maksat çeşit olsun elimizde , malum ortak karara saygı duyacağız ama beğenimiz olan başka bir t-shirt te basılabilecekse aynı fiyata değerlendirmek işimize gelir , değil mi ? :)

Tavasdaysa merkezden bilen zor olur

---------- Post added at 18:11 ---------- Previous post was at 18:08 ----------

Bayram , Hilmi arkadaşımız ile konuşabilirsen de ki , oylamanın sonunda tek bir t-shirt belirlense bile diğer t-shirt'lerden bastırmak isteyenler olursa onları da aynı fiyattan basar mıymış? maksat çeşit olsun elimizde , malum ortak karara saygı duyacağız ama beğenimiz olan başka bir t-shirt te basılabilecekse aynı fiyata değerlendirmek işimize gelir , değil mi ? :)

Tamam abi Cumartesi konuşcaz detaylı hepsini zaten 15 Tl değilmiş hepsi yazdığım gibi tam anlayamamıştım zaten. Cumartesi haberleşiriz abi

ben araştırdım büyük olarak yapamıyorlar ama küçük baskılardan yaptıracam diyorsan 27 -34 lira arası yapıyorlar önlü arkalı

hangısınden yapacaksak benıde ekleyın su aralar ıslerım yoğun gelemeye bılırım sımdıden haber vereyım dedım

Arkadaşlar Cumartesi günü toplantıda detaylı konuşcaz inşallah. Boydan büyük desenliler 45 Tl tutuyor sanırım. Daha tam net bir bilgi alamadık Hilmiden hafta sonu detaylı konuşcaz. Fakat fiyat olarak uygun olanları küçük desenliler olcak gibi arkadaşlar onlardan yaptırmak herkes için daha uygun olcak sanırım. Benim düşüncem 45 Tl çok. Cumartesi gece buradan net bir bilgi yazarız arkadaşlar.

şu resimleri bir jpeg formatında atsanız ben yaptıracağım da internetten :) kaç paraya mal olacağı önemli değil benim için , :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:27 ----------

45 TL bana uyar , bir tane bile olsa basabiliyorlarsa ben alırım , bunu da bir sorabilirseniz çok iyi olur benim için...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar