Daha bu konu duruyor mu yaw ?
::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::
::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:poseidon_20' Alıntı:kürşat olum sen çok mu meraklısın kitlenmeye illa ben kitlencem diyosan en karizmatik modumuzdan yani BBRR modumuzdan rica ederiz kitler seni kıpırdayamazsın? Böle şeylerle topici şişirmeyelim arkadaşlar muhabbet etmek isteyen olursa özelden yazın yaaawwfffdssssss hatta msn diye bişey çıkmış ordan yazın aaaaaa![]()
--------------------------------------------------------------------------crazy_devil' Alıntı:Her Cuma akşamı saat 20:00'da;Kültür Net İnternet Kafe Bahçesi'nde yapılan rutin Denizli Mt Toplantılarımız ; 27 Mayıs 2006 Cumartesi dahil olmak üzere
her hafta Cumartesileri Saat 20:00'da Kültür Net İnternet Kafe Bahçesi'nde olmak üzere değiştirilmiştir.Bilginize
Denizli Mt Toplanıyor
Tarih ==> 27 Mayıs 2006 Cumartesi
Saat ==> 20:00
Yer ==> Kültür Net İnternet Kafe
iyi o halde maaş çekimi hazırla :queen: :queen:crazy_devil' Alıntı:Ayarlayabilirsem mayarlayabilirsem anlamam kardeşim ben saat 8 dedimi burda olcaksın :jocolor: ::evil::
crazy_devil' Alıntı:Yok öztan hocam;bugün Denizli Mt buluştu ve haftalık gezisini yaptı.Pamukkale AQuaPolat eğlence parkına gittik.O açıdan bugün kimsecikler uğrayamadı Denizli Mt'ye.Halbuki Denizli Mt dediğimizde;5 Kişi.
crazy_devil
omega
juniyear
poseidon20
okaysen
Diğerlerinin de kiminin işi varmış kiminin vizeleri.Hatta toplantıya geç de olsa katılmaya tenezzül etmeyen arkadaşlarımız vardı dün akşam.
Bu arada dün akşam ki Denizli Mt Yönetim kurulu üyeleri seçildi.
Valla diyeceksiniz ki bu işte şaibe mi var;Ama yok!!!
Başkan =====> crazy_devil
Başkan Yrd.===> posedion_20
Sekreter ====> okaysen
Tüm motor sevdalılarının yolu açık olsun :rendeer: