Savagate kardeş geziyomuyuz o zaman martta:cherry:kop kop:cherry:Benim ahtım var kampüs te kesiciye sokmazsam motoru varyaaa.......:flower: Yalnız sizin motorunuzu da çok seviyorum ben. geçen adalet parkının orda bir tane beyaz gördüm. Baya güzel.bayram kardeşim ben de aynı durumdayım motorun hiçbir eksiği yok hepsini hallettim ama bi a2 ehliyetim kaldı ben de mart ayı içinde elime alıcam![]()
Usta sen tam benim kafadan çıktın inşallah tanışmak ta nasip olur. Denizli MT olarak hep beraber gideriz. Ev var ,motor var, balık avı var , daha nolsun yaw. İnşallah yaza tekneyi de hazır etcez. Biraz bakımı var. :cat:ayrıca bu muğla olayı çok güzel olur aslında çok heyecan verici :flower:
Usta hiç sürmedim sadece görüntü olarak hoşuma gitti. performansını da forumdan takip ettim memnun herkes o motordan. İnşallah sende herhangi bir sorun yaşamadan kullanırsın motorunu. Test ederiz ya hep beraber. Fikir alışverişi yaparız. Bunlar güzel şeyler şahsen çok memnun olurum.ayrıca bu muğla olayı çok güzel olur aslında çok heyecan verici :flower:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
ayıp ediyosun şu zaman geçse bi daha neler yapıcaz :queen: sen gel bizim okula beraber sokalımbizim motoru sürdün mü hiç geldiğimde vereyim denersin ben çok memnunum
Dostum bencede bizde sana destek oluruz. Marmariste eniştem de var. Usta falanda ayarlarız.Hobaaa o zaman yaza muğlaya akıyoruz bana motoruda heb beraber inceleyerek alıyoruz nihahahah bak bu çok iyi olur![]()
Hayaller güzeldir kardeşim. Üstelik bizim hayaller gerçekleşmeyecek bir şey de değil. Zaten ben Muğla dan Fethiye'ye kadar 50 tane koy gösteririm size.:cherry: Fethiye de her yerde tanıdıklar var Allah'a şükür. Güzel kendin pişir kendin ye yerleri var. Kamp yerleri gani gani zaten. Denizli MT olarak hep beraber karar vermemiz yeterli. Bütün arkadaşların gönlünün olması önemli. Sonuçta bireysel değil topluca bir şeyler yapmayı planlamamız gerek.inşallah tanışcaz daha çok vakit geçircez hep beraber şu hava muhalefeti bi bitsemuğla'dan başlarız sahilleri geziriz tabii bu benim isteğim önemli olan hepimizin ortak karar olması bana kalırsa ben hergün gezicem :cherry:
Kardeşim uyumadın mı hala sen yasüper o zaman senin rehberliğinde bi muğla'ya gidilsin![]()
Aga gece gece olmadı şimdi bak:queen:sen de mi uyumadın gel biz özelden yapalım bu muhabbeti:queen:Bu muğlada çok rus var diyolar doğrumudurkieğer doğruysa bizde motorlarla böle karizma falan neyse sakinim
![]()
Kardeşim bak sana ybr bakıyorum.Gelmıyomı yazdıgım ozelden![]()
Yapma ya zaten senin takip ettiğin motorda yağ yakıyomuş alınmaz. Ama bak kardeşim denizli de ki motor inşallah satılmaz. Çünkü gerçekten tertemiz motordu. Hayırlısı olsun...Sağolasın hacı bende bunları takip ettim http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tan-2007-model-gri-yamaha-ybr-71181701/detay# şu ilan çok uygun geldi ancak şu an para pul yok olsa zaten kaçırılmıycak fırsatlar :/ ama en erken haziranda alabilirim o zamana kadar tabi gene takip ederiz... ancak birde bunlara benim vites göstergesi bulmam lazım
---------- Post added at 12:59 ---------- Previous post was at 12:41 ----------
Çılgın İmam tarık balkıya motorlar inceletildi... BENZİN İÇİNE TİNER KONULARAK YARIŞ YAPILAN APAÇİ YBRLERİ OLDUĞU TESBİT EDİLDİ YANİ ALMIYORUZ :mrgreen:
arkada çanta olunca yaşlı amca motorumu oluyo:queen:Boşver bak ben motorda alırken çanta yoktu şimdi 70 Tl ye almam gerekcek. Bunda hazır çanta da var ne güzel işte. Neyse sana yaza güzel bi tane denk getiririz artıkSağlık olsun ne diyelim sanırım bana böyle arkasında çantası olan ve yaşlı amcalardan bir ybr bulmamız lazım maksimum 2500 e