[Denizli - MT]

gökhan, daha tam belli değil ama cuma günü sana haber veririm. gidecek olursak hafta sonu gidecez zaten. sabah çıkarız burdan cumartesi yada pazar günü, akşama tekrar döneriz diye düşünüyorum. hatta illa izmir olması da şart değil duruma göre bakabiliriz. numaramı kaydet mesaj atarım sana...

tamam murat hafta sonu olursa güzel olur aslında pazara müsait olurum sanırım iş yerinden bi problem olmassa tabiki :cat:

Denizli İl Temsilcisi
Nereye gidiyoruz hafta sonu :)

ben bi lavaboya su içmeye gidicem ya :D arkadaşlar yarın akşam 8 herkese uygunsa gelicek gezileri kararlaştırmak ve gurup kurallarını tarıtşmak için tereas parkta toplanalım diyorum katılcak olanlar listeye ismini yazsın katılım zorunlu değildir ....
1-Black_ice okay şen
2-

malesef ben o saatte iş yerinde olucam ama kurallari ve geziden haber dar olursam sevinirim :)

lan unutulmusuz...gelıyonuzmu ıspartaya festıvale ona göre.çadır ve uyku tulumu ayarlıcam kamp yaptıram sıze bı orda bı ıkı gunluk..kaç kısı gelıncekse ısım soyısım msnden gönderın özel izinle yaptrcam cunku o [email protected] yenıler tanımaz ama eskıler ıyı bılır :D

Denizli İl Temsilcisi
lan unutulmusuz...gelıyonuzmu ıspartaya festıvale ona göre.çadır ve uyku tulumu ayarlıcam kamp yaptıram sıze bı orda bı ıkı gunluk..kaç kısı gelıncekse ısım soyısım msnden gönderın özel izinle yaptrcam cunku o [email protected] yenıler tanımaz ama eskıler ıyı bılır :D

ozel iznini :D aga daha çok varda ama gelincek ora sen ayık ol senin kaskıda getiriom ona gore

organizasyon zaten gündemimizdedir gokan kardeşimizin konumu dolayısıyla plana alınmıştı zaten :rendeer::rendeer::rendeer: siz gelmek istiyorsanız denizli mt toplantılarından birine katılıp belilri bir süre aramızda kalıp gurup gezilerine ancak o şekilde katılabilirsiniz bunu yanış anlamayın gurubun almış olduğu bi kuraldır

Teşekkür ederim abicim, bu işler sevgi muhabbet işidir, ortak noktamız iki tekerdir. Ben gurubtaki arkadaşlara takılmak isterim ama bakıyorum gurup genelde gençlerden oluşuyor. Bizim yaşımız 45, bir de ben genellikle eşimle takılıyorum. Gençlere ayak uydurmam zor olur. Ama müsait olursa özellikle uzak mesafalere takılırım. 1-2-3 Nisan sarıcakaya (eskişehir) için guruba yazdım ama bir cevap gelmedi. Eğirdir işini de duyurmak istedim. Yalnız katılırsam tabii ki takılırım, fakat bir şekilde mutlaka katılıcam. Allah nasib ederse.

Denizli İl Temsilcisi
Teşekkür ederim abicim, bu işler sevgi muhabbet işidir, ortak noktamız iki tekerdir. Ben gurubtaki arkadaşlara takılmak isterim ama bakıyorum gurup genelde gençlerden oluşuyor. Bizim yaşımız 45, bir de ben genellikle eşimle takılıyorum. Gençlere ayak uydurmam zor olur. Ama müsait olursa özellikle uzak mesafalere takılırım. 1-2-3 Nisan sarıcakaya (eskişehir) için guruba yazdım ama bir cevap gelmedi. Eğirdir işini de duyurmak istedim. Yalnız katılırsam tabii ki takılırım, fakat bir şekilde mutlaka katılıcam. Allah nasib ederse.

Yok abi demek isteğim şuydu benim guruba çok katılan oluyor bizde bi şekilde kaliteyi korumamız lazım sizi tanımadığım için yazmıştım bizim guruptada aile sahibi olan sizin yaşlarınızda abilerimiz var ... sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız yaş ortalaması nın yarısı 18-24 arası diğer yarısıda sizin yaşlarınıza yakındır biz zaten yıllardır mt ailesinin içindeyiz Eğirdir organizasyonundada sizleri aramızda görmek istiyoruz yada şöyle diyim bir toplantımıza katılın tanışalım :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Yok abi demek isteğim şuydu benim guruba çok katılan oluyor bizde bi şekilde kaliteyi korumamız lazım sizi tanımadığım için yazmıştım bizim guruptada aile sahibi olan sizin yaşlarınızda abilerimiz var ... sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız yaş ortalaması nın yarısı 18-24 arası diğer yarısıda sizin yaşlarınıza yakındır biz zaten yıllardır mt ailesinin içindeyiz Eğirdir organizasyonundada sizleri aramızda görmek istiyoruz yada şöyle diyim bir toplantımıza katılın tanışalım :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

tamam müsait olduğumda bir toplantınıza katılmaya çalışacağım.

Denizli İl Temsilcisi
ve beklenen gezi ısparta eğirdir 2. motofest
20 mayıs gidiş 22 mayıs donus proğam
20 mayıs akşam 21:00 gibi çıkış izmir mtden katılcak arkadaşlartahminen bu saate kadar gelmiş olurlar
yolda tahmini hız 80 km/h gurup sürüş kurlları forumun kurallarıdır alkollü ehliyetsiz kasksız vb. erakları eksik olan arakadşlar motorla gelmesinler lütfen
varıca çadırlar kurulcak akşam yemeği vs orda herkes ozgrdur forumdaki onceki gezi fotolarımızı inceleyebilirsiniz
22 mayıs 15:00 geri donus sınırsız eğlence bizi bekliyor olucak

Uploaded with ImageShack.us

Denizli İl Temsilcisi
ve beklenen gezi ısparta eğirdir 2. motofest
20 mayıs gidiş 22 mayıs donus proğam
20 mayıs akşam 21:00 gibi çıkış izmir mtden katılcak arkadaşlartahminen bu saate kadar gelmiş olurlar
yolda tahmini hız 80 km/h gurup sürüş kurlları forumun kurallarıdır alkollü ehliyetsiz kasksız vb. erakları eksik olan arakadşlar motorla gelmesinler lütfen
varıca çadırlar kurulcak akşam yemeği vs orda herkes ozgrdur forumdaki onceki gezi fotolarımızı inceleyebilirsiniz
22 mayıs 15:00 geri donus sınırsız eğlence bizi bekliyor olucak

Uploaded with ImageShack.us

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar