[Denizli - MT]

evet arkadaslar geziyi iptal etmeme ramen simdi pekdemir önünden geliyorum 9,30 gitdin 10 kadar bekledin belki gezinin iptal olmadını duyan yoksa diye gitdin olmadı böyle hava yagmurlu olmasa güzel bir gezi olacakdı birde bügün sınav günüymüs

Denizli_MT Hayırlı Olsun

İzmir'den sevgiler saygılar.Bu cumartesi motor geliyor nasipse de pazartesi de plaka ruhsat işlemleri başlıyacak.Bu durumda salı günüde hayırlısıyla 800-1000 Km lik rodaj ayarı başlarsa her halde bir haftada motoru randımana sokarız.En kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle.Tekrar Denizli_MT hayırlı olsun.
İhsan (Namı diğer Amca)

@cardoso hocam geçen günlerde nette görüşmüştük, otobüsle istanbul' dan motor getiricektin, acaba aynı uygulamayı antalya' dan yapabilirmiyiz? bi sana soruyum dedim, antalyadan bi arkadaşın motorunu alabilirim..:)

Pamukkale gezisi

Arkadaşlar merhaba pazar günü hava güzel olucak gibi gözüküyor eger bir gezi planınız varsa haber vermenizi rica ederim şimdiden teşekkür ederim

eyz

Tesekkur ederim arkadslr. Aksam birz dolanayım birde sabah erkenden kalkıp dolanmyı dusunuyorum ardındn biyede kahvaltı katılmak isteyen var mı

arkadaşlar önümüzdeki hafta başına kadar ben de aranıza katılıyorum artık Hyosung GT 650R ile en sonunda..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar