[Denizli - MT]

Motosikleti
BWS 100
beyler Mondial 125ZN ler 125cc' den 150 cc' ye çıkartılabiliyormuş. Herhangi bir bilgisi olan varmı? Piston falan büyütülüyormuş sanırım, yaptırabilirmiyiz acaba?

yaptırırsında yaptırdığına değmez; bide randıman vermedimi; düzen tutmadımı adama lanet ettirir.

2.sanayide mezarlığın orada motorcu ilyas var ona bi sor istersen;
snn motoru 200 yplm diyodu bana. yok dedim eyw.

eyvallah beyler saoLun yardımlarınız için, okay kardeşiminde fikrini alıcam elbette bu konuda, onun çevresi baya bi geniş.

Bu arada @ sey_47 hocam demek 200cc yapalım dediler hA:) valla oluosa 150 değil 200 yaptırırım tabii ama, @cardoso hocam dediğini tam anlayamadım okayın motoru 1100cc mi yaptılar :)? şaka yapıosun sanırım..:):)

kardes okay sor onun motor 1100motor yaptırdı o daha iyi bilir :salut:

haha ilahi hilmi abi sıfırı fazla koydun sanırım:queen::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------

beyler Mondial 125ZN ler 125cc' den 150 cc' ye çıkartılabiliyormuş. Herhangi bir bilgisi olan varmı? Piston falan büyütülüyormuş sanırım, yaptırabilirmiyiz acaba?

benim pek bi bilgim yok ama bence gereksiz boşuna yaptırmana gerek yok

adamlar o motorun yapısına eğer 150 cc yi uygun görseler takardılar zaten 125 cc uygun görmüşler onu takmışlar fazla şaseyi zorlamamak gerek sadece öneri benimki bi ara bende düşündümde gerek yok yani:cat:

ama yinede sen bilirsin araştır düşün

haha ilahi hilmi abi sıfırı fazla koydun sanırım:queen::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------

benim pek bi bilgim yok ama bence gereksiz boşuna yaptırmana gerek yok

adamlar o motorun yapısına eğer 150 cc yi uygun görseler takardılar zaten 125 cc uygun görmüşler onu takmışlar fazla şaseyi zorlamamak gerek sadece öneri benimki bi ara bende düşündümde gerek yok yani:cat:

ama yinede sen bilirsin araştır düşün

eyvallah hocam saol, ama bence 25 cc. arttırmak şasiyi zorlamaz yAa :)

Beyler şu motor silindir hacmi piston olayına benim şöyle bir hatıram var. 1 haftya olmadı toplandığımız gün motoru çıkardığımda;

Daha önce nurmotorun takmış olduğu piston 196cc lik miş...
Ama benim motorun silindirini Motomuratta ölçüme götürdüğümüzde 250cc çıktı
şu anda motorda 250cc lik piston var.
Yanlışım varsa bi bilen düzeltsin...
pistonu büyütmenizin tek faydası torkunu yani yokuş yukarı veya ağırlık çekişini etkiler
eğer motorun hızıyla oynamak istiyosanız aktarım sistemini pistonla eşdeğer olarak büyütmeniz gerekir..

saygılar sevgiler vs.

Beyler şu motor silindir hacmi piston olayına benim şöyle bir hatıram var. 1 haftya olmadı toplandığımız gün motoru çıkardığımda;

pistonu büyütmenizin tek faydası torkunu yani yokuş yukarı veya ağırlık çekişini etkiler
eğer motorun hızıyla oynamak istiyosanız aktarım sistemini pistonla eşdeğer olarak büyütmeniz gerekir..

saygılar sevgiler vs.

valla doğrudur hocam benim bi bilgim olmadığı için sordum zaten, gerçi sadece pistonları büyütmek ağırlık çekişini ve yokuş yukarı gidişi olumlu yönde etkiliosa o yeter bana, benim amacım hız değil zaten..

saygılar sevgiler vs.

vayt teşekkürler serhat abi o zaman bendemi girsem bu işe yahu :queen: yokuş yukarı iyi iyi güzelmiş hız olmasada olur yukarı çıkarken etkili olsa yeter

beyler yarın aksam 8 de forum çamlıkda gene aynı yerde toplanıyoruz herkes duymayanlara bıldırsın...gönül kahvesının ordayız gene haberınız olsun yok bulamadım edemedım olmasın

Denizli İl Temsilcisi
valla doğrudur hocam benim bi bilgim olmadığı için sordum zaten, gerçi sadece pistonları büyütmek ağırlık çekişini ve yokuş yukarı gidişi olumlu yönde etkiliosa o yeter bana, benim amacım hız değil zaten..

1.piston gömlek
2piston kolu -krank
3.debriyaj
4.kayış
5.karbüratör
6.buji
7.hava filitresi
8.beyin
9.1000 tl ye yakın paran olmalı ki yapabilesin

Denizli İl Temsilcisi
tabiki buna zinci dişli büyütme fren sistemini güçlendirme de dahil olacaktı

beyler toplantı nooldu yAa yaptınız mı:)? resimleri bekledim yine ama bu sefer bi hareket olmadı..:mrgreen:

bu sefer toplanmaktan caydık :D yarın saat 12:00 da bizim ofiste toplanıyoruz rota fethiye :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

haydi şimdiden hayırlı yolculuklar beyler, tekeriniz düz bassın kazasız belasız Allaha emanet olun. Keyifli geziler..:mrgreen:

Keşke bende gelebilseydim:pale:

Denizli İl Temsilcisi
haydi şimdiden hayırlı yolculuklar beyler, tekeriniz düz bassın kazasız belasız Allaha emanet olun. Keyifli geziler..:mrgreen:

Keşke bende gelebilseydim:pale:

çık gel kardeşim :D bidaha ki gezilere inş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 ----------

burdan geziye gelicem diyipde gelmeyen satış koyan tüm denizli mt üyelerine çok teşekkür ederiz bunu bir borç biliriz

Okay ŞEN Gökhan TAŞ

çık gel kardeşim :D bidaha ki gezilere inş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 ----------

burdan geziye gelicem diyipde gelmeyen satış koyan tüm denizli mt üyelerine çok teşekkür ederiz bunu bir borç biliriz

Okay ŞEN Gökhan TAŞ

Valla okay bazı şeyler bazen engel oluyo canım kardeşim ben hepinizden heycanlıydım ama benimde engellerim var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar