[Denizli - MT]

Denizli İl Temsilcisi
Evet size yöneticiyim diye geniçipde en erken toplanma yerinde olması gerekirken 45 dakika sonra gelen yönetici adı altında bulunan ve pişkin pişkin sırıtan okayın resmini gösteriyorum

resim_248969347.JPG

nolmuş hacı az bekleyin hep ben mi beklicem sizi :rendeer::rendeer::rendeer:

olur böyle vakkalar önder çirkefi yakalar:rendeer:

yaaa sen ol 12 saat beklerim yahu :)

kola çekirdek almak için rüşveti biraz daha fazla verse idin bu foyanı oprtaya dökmez idim :D:p

Denizli İl Temsilcisi
yaaa sen ol 12 saat beklerim yahu :)

kola çekirdek almak için rüşveti biraz daha fazla verse idin bu foyanı oprtaya dökmez idim :D:p

aga sağolasın iltifatın için daha ne kadar vercektim la para iliğimi kuruyon her toplantıda gezide :queen::queen::queen:

evet güzel bir toplantı idi aksiliklerle geldim ama bügün hepsini halletdim pazar günü rock festivalı varmıs acıkhavada gidelim ne dersiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

walla herkes toplantı toplantı diye ömrümü yedi akşam 4 kişiydik gelen arkadaşlara teşekkürler

len senin okuyacayım üniversitenin sayı saymasını bilmiyon daha biz aksam kaç kisiydik

hilmi abi bi dahaki toplantıda okaya ders vericez bu konuda para verirken bile yanlış veriyor mavi para sarı para diyor hala:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

helall iyi iyi "sıfır" gibi olur inşallah :rendeer:

Teşekkürlerrr zaten biliyorsunuz 6 yıla yaklaşsada sıfır gibi,gözüm gibi bakıyorum :D:p:queen:

Denizli İl Temsilcisi
hilmi abi bi dahaki toplantıda okaya ders vericez bu konuda para verirken bile yanlış veriyor mavi para sarı para diyor hala:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

Teşekkürlerrr zaten biliyorsunuz 6 yıla yaklaşsada sıfır gibi,gözüm gibi bakıyorum :D:p:queen:

6 yıl bakım yaptırmazsan çöker tabi

onllıne olan arkdaslar msnye beklıoz hepınızı.............acillllllllllllllllllllllllll

:pr: lambada lamba
ne olucaksa yazalım lütfen buraya,heryere afiş asalım herkes duysun duymayanın kendi sorunu

Denizli İl Temsilcisi
3-4 temmuzda gezi vardır rota güzergah ve tüm ihtiyaçlar bu akşama kadar belli olucaktır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------

<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Ku%C5%9Fp%C4%B1nar+Mh.,+Denizli+20020,+T%C3%BCrkiye+(Denizli+Lisesi)&daddr=Fethiye+Otogar,+48300+Fethiye,+T%C3%BCrkiye&hl=tr&geocode=FVpNQAIdise7ASE-j3j9sPZ12A%3BFebWLgId5YC8ASlvWY2a-0PAFDHIvCb9bpYUZQ&mra=pe&mrcr=0&sll=37.196164,29.107723&sspn=1.214241,1.766052&ie=UTF8&ll=37.195331,29.124756&spn=1.149,0.38561&output=embed"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com/maps?f=d&source=embed&saddr=Ku%C5%9Fp%C4%B1nar+Mh.,+Denizli+20020,+T%C3%BCrkiye+(Denizli+Lisesi)&daddr=Fethiye+Otogar,+48300+Fethiye,+T%C3%BCrkiye&hl=tr&geocode=FVpNQAIdise7ASE-j3j9sPZ12A%3BFebWLgId5YC8ASlvWY2a-0PAFDHIvCb9bpYUZQ&mra=pe&mrcr=0&sll=37.196164,29.107723&sspn=1.214241,1.766052&ie=UTF8&ll=37.195331,29.124756&spn=1.149,0.38561" style="color:#0000FF;text-align:left">Daha Büyük Haritayı Görüntüle</a></small>

Denizli İl Temsilcisi
aktivitelere açtık ama daha onaylanmadı ????? onaylansa direk sitenin linkini koyucam inş hemen onaylanır .

Arkadaşlar Merhaba, bende sizdenim Denizlidenim:) Bende de bir Mondial 125 ZN var. Bir kaç modiye yaptırmayı düşünüyorum, yanlarına çanta sert yan çanta taktırmak gidon değiştirmek gibi. Bana yardımcı olabilecek tandığınız bir motorsikletçi, işini iyi yapan ilgili biri var mı? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, durum benim açımdan önemLi olduğu için büyük yazdım, foruma yazan herkezten özür dilerim, yardımlarınızdan ve önerilerinizden ötürü şimdiden teşekkür ederim..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:59 ----------

Arkadaşlar Merhaba, bende sizdenim Denizlidenim:) Bende de bir Mondial 125 ZN var. Bir kaç modiye yaptırmayı düşünüyorum, yanlarına çanta sert yan çanta taktırmak gidon değiştirmek gibi. Bana yardımcı olabilecek tandığınız bir motorsikletçi, işini iyi yapan ilgili biri var mı? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, durum benim açımdan önemLi olduğu için büyük yazdım, foruma yazan herkezten özür dilerim, yardımlarınızdan ve önerilerinizden ötürü şimdiden teşekkür ederim..:)

buarada gidon ve sert yan çantaları ben temin edicem:) sadece takabilecek ilgili sabırlı ve dürüst düzgün çalışan bir ustaya ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim. Denizli MT grubunu Mondial 125ZN sayfasını takip etmekten takip edemiyordum ama, bu gece biraz göz gezdirdim sayfalarda herkez samimi ve süper bir grup oluşmuş burda:) Benide aranıza alırsanız sevinirim, yardımlarınızı bekliyorum ustalar..:)

Denizli İl Temsilcisi

gurup msnini ekle kardeşim 3-4 temmuz da fethiyeye gidiyoruz yanlara sert çanta olayına gelince onu bende düşünüyorum bendede siyah zn 125 var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------

3-4 temmuz 2010 tarihinde denizli mt ailesi olarak fethiyeye gidiyoruz konaklamalı olup proğram aşağıdaki gibi olacaktır tüm mt ailesi davetlidir.

3 temmuz saat 04.30 denizli belediyesi önünden hareket istikamet fethiye yol 184 km .
yol güzergahı haritadaki gibidir , yolda dinlenme ,kahvaltı,benzin molaları verilecektir.
ilk gün kamp alanına yerleşim ve aktiviteler akşam mangal ve devamında fethiye şehir içi gezisi .
4 temmuz gündüz aktiviteleri ve akşam 5 de geri dönüş.

konaklama ücreti toplam 15 tl dir.

denizlimt.png

.................................

[/QUOTE]gurup msnini ekle kardeşim 3-4 temmuz da fethiyeye gidiyoruz yanlara sert çanta olayına gelince onu bende düşünüyorum bendede siyah zn 125 var
.................................[/QUOTE]

hocam eyvallah ekledim msne, buarada düşünürsen beraber alabiliriz çantaları, gidondan şimdilik vazgeçtim, 250 MCT gidonu taktırmayı düşündüm biara ama fazla abartı olup, hem görünüm açısından kötü olucağını hemde sürüş konforu açısından rahatsız ediceğini düşündüm, vazgeçtim. Ama yan çantalarda kararlıyım 250MCT nin yan çantalarının bağlantı aparatlarıyla ve sinyalleriyle sıfır fiyat şuan için toplamda 160TL.ye gelmekte. Düşünürsen beraber alırız, beraber bildiğin iyi ve uğraşacak bir usta varsa gider hallettiririz..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar