[Denizli - MT]

Denizli İl Temsilcisi
evet beyler şubatta karadeniz olmasada en az sadece gidiş 400 km :D yol yapıcaz bilginize ona göre ayarlayın kendinizi ve motorunuzu ciddiyim bu konuda mantar motorcu olmadığımızı gösterelim ;)

sensin mantar şubat çıkışlı motor 11000 km devrdi şubata kadar 20000falan olur gibime gelio:D

Motosikleti
BWS 100
Beyler 29 ekimde toplaşakmı
demok belki toplanırsa onlara katılırız olmadı kendimiz de takılırız
bi yol yaparız hafif...

demok boooooşşşşş.kendimiz yol yaparız isterseniz yer belirleyin akalım.

Ben Baklan da çalışıyorum şuan. İlçe Tarım müdürlüğünde Ziraat Teknisyeni olarak görev yapıyorum.

sende uzak yerdeymişin hacı ya.sorun değil gerçide.neyse bakalım sürekliliğini koruma dileğiyle aramıza tekrar hoş geldin

Motosikleti
BWS 100
hayırlı olsun beyler sezonu kapattım bir dahaki sefere görüşmek dileğiyle;
yanlış anlamayın tatlısu motorcusu değiliz, ailevi nedenlerden dolayı sezonu kapatmak zorunda kaldım

arada uğrarım yanınıza....

hacı sadece sen değil tüm denizli mt sezonu kapattı gibi geliyo bana

merhaba arkadaşlar bende 1 ay önce sakaryadan denizliye geldim. Denizlide daha yeniyim belediyede çalışıyorum. Motor muhabbetlerinize katılmak isterim
mekanınız belliyse hafta sonu ziyarete gelebilirim. herkese kolay gelsin

mekan belli değil abi bizde.biz yolda akar gideriz ama arada bizim cafede toplanırız o kadar.şubatta gezi yapcak gibiyiz katılmak isterseniz gelebilirsiniz.eğer böle kulüp gibi biyer arıyosanız demokk var.tabi orası bizi biraz aşıyo kodamanların yeri orası pekte sevmiyom zaten:cat:

:mrgreen: esniyorum hala:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 ----------

msn i vereyim konusuruz olmazsa
[email protected]

denzlmotosklet.jpg
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar