Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.Ben Denizli merkezden Necati.24 yaşındayım ve bir demir-çelik fabrikasında makina mühendisi olarak çalışmaktayım. Motor almaya karar verdikten sonra , ki bu istek bi anda 2 ay önce başladı, sürekli bu forumu takip etmeye başladım. Eminim site açıldığından beri sürekli ben motor alıcam diyip de kafanızı şişiren adamlarla muhatap olmuşsunuzdur.Ama harbiden ben kafaya koydum alıcam.

Öncelikle daha önce hiç motor kullanmadığımı söylemek istiyorum.Yani illaki biraz scooter tecrübem oldu ama öle söylemeye değecek bişey değil emin olun

Öncelikle kafamda Yamaha YZF-R125 modeli var.Ve sizden bu konuda biraz bilgi almak istiyorum deneyimli motorcular olarak.Benim gibi motorum mo sunu dahi bilmeyen bi adam bu motoru kullanabilir mi? :mrgreen: aslına bakarsanız biraz korkuyorum

2.olarak bu ekim kasım gibi ehliyetimi alıp motor almak istiyorum ama ne zaman alınır nasıl alınır nerden alınır ?? Kışın almak bana bi avantaj sağlar mı? inanın hiçbir fikrim yok. Yani 2 tekerlek konusunda harbiden zır cahilim :queen: Fiyatı yamahanın sitesinde 4500euro olarak verilmiş yaklaşık 2500 euro kadar nakit ödeyebilirim tabiki şubat ayı için konuşuyorum şu an değil.Geriye kalan kısmıyla ilgili olarak kredilendirmeyi veya taksit olaylarını biliyor musunuz?
Şimdiden teşekkür ederim.Herkese iyi akşamlar