[Denizli - MT]

Denizli İl Temsilcisi
aman beni indirmede :D aga walla manyak zevkliydi yha inş her gezimiz bu gibi sorunusz ve eğlenceli olur

aynen.eglnce için gereken üç şey;
1-motosikletlerimiz
2-etkinlik
3-3 şilahşörler:cat:

okay bi dahaki etkinliği senin akrabanın sünnetini yapalımmı:) ama para felen takmayız ona göre:cherry:

biliyorsun durumları korumalı giysi alıcak paramız yok :salut:

ben daha kask alcam ne giysisi ya.takıdn bi cmhryt altını isterim çünkü bn gibi bi adam gelio oraya :)

Denizli İl Temsilcisi
hehhee kanka bekliyom bu arada cumartesi deilmiş köfteler pazarmış :D:D:D:D bu arada ben metzeller lasstik alcam :D

okay ayrıntılı bilgi saat yer mekan neresi bekliyoruz ayrıca bırak lastik almayı benim motoru halledelim önce:)

Denizli İl Temsilcisi
pazar günü saaati yazıcam bu hafta içi yer lütfi ege ilköğretim okulu kapısına sırtını döndüğün zaman 50 mt aşağıda

ilköğretim mi lisemi?üçler tarafındakinimi diyon sen?valla 3ten önce olursa gelirim ama sonra olursa gelemem.

Denizli İl Temsilcisi
yha abi lütfiege ilöğretim okulu mehmetçik pazar günü

Denizli İl Temsilcisi
tamam kanka cumartesi günü sağnak gök gürültülü yağışlı gösterior bilginize o gün motora bincek arklara dikkat edin sonra ıslanmayın

hacı bişi sorcam ya bizim grup niye diğerleri gibi kalablık değil onu anlamıom denizlide o kadar çok motor var ama hiçbirinde motorcu ruhu yok heralde baksana 3 kişi takılıyoz ha şikayetçi değilim amayine çoğasak daha iyi olmazmı?

Denizli İl Temsilcisi
kanka walla olurda işte bakalım yha bu arada gezi falan planlıyomuyuz

arkadaşlar hedefimiz akdeniz basın gazlara dingilin biri eksozunu açtırmış durun küfür edeyim rahatlıyım:)

Denizli İl Temsilcisi
:D et et benim gibi manganlara ayak kabı anam buldum motora tek ayak kabı koycam sıkıştıran olursa akdenize giderken arabaya atcam :d

akdenizmi ne zamana gezi?egzoz diyonda senin egzozda bi onunki kadar var heralde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 PM ----------

:D et et benim gibi manganlara ayak kabı anam buldum motora tek ayak kabı koycam sıkıştıran olursa akdenize giderken arabaya atcam :d

bujiyi geçtik yani:D

benim eksoz koptu direk geldim eve koydum bi küfür yiyen kafa ağrıtan eksik olsun diye:)

neyse hacı onu bunu bırakında gezi olayı ne onu anlatın bi kaç yıl sürcek bu gezi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar