[Denizli - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla kanka olmak zorunda.Durumları biliyorsun.O kadar vahim bir durumdayım ki;vurdumduymazlık edip de gidip salda da eğlenemem abi.Cuma'ya kadar Allah'ın izniyle biri çıkarda makina satabilirsem,aranızda olurum pazar salda gezisinde.Ama tam tersi olursa :salut:

Ya kimse bi cevap yazmadımı hâla buraya:cyclopsan Ya tam mantarsınız olm ben başka bişi demiom yaaa :pr: Hadi bakalım kaldırın kıçınızı Saldaya gidiyoruz. (Şimdi bu flood oldu diye otomatik düzlcek ya :) hem de denizli mt topicini üstte görcez hehehe :p )

Şimdi aklıma geldi : Dün gece bizleri doğum gününde yalnız bırakmayan tüm kankalara ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.
Ayrıca ; beni büyük bir dertten kurtaran "GOLGE" nickli abimize de burdan TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım.
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

yaww ne dir bu durum arkadaslar ya 3 gündür kimse bi şey yamamış hadi ben giremediğimden yazamıyorum kimnse giremezmi oldu yoksa...::pcgum:: neyse yaw kanka dogum günü gercekten çok güzel oldu baya bi eğlendik. ::xrock:: ::cheeeeer salda geziside güzel oldu biz posedionla arabayla gitmek durumunda kaldık.arabada cameraya felan çektik inş en kısa zamanda onları atarda bakarız hadi ark biraz canlanalım yawww::alkiis::

Denizli İl Temsilcisi
salda neydi be alla alla serdar ağşıyo inceeeemmm bennnnnnnnn diye ama baya zevkiydi mangal falan oooohhhhh bida yapalım ama bu sefer insanların olduğu biyere kaçalılm be

Denizli Mt gezileri başladığı günden beri yaptığım en keyifsiz geziydi.Neden olduğunu bilmiyorum ama benim keyfim yoktu pek.(Kendim için konuşuyorum haa).Saygılar.

ya salda tam bi karavana çıktı o kabul ama bizim amacımız zaten zevkli bi toplu surustu, biz saldaya illa göle girmek yada bi şeyler yemek için gitmedik ama, zevkli bi toplu sürüş oldu ben memnunum bi daha kine hem eğlene bileceğimiz hem de geze bileceğimiz bi yer olsun::comico:: ::cheeeeer

ewt aynen bende zevk almadım ama çok güzel bi gezi oldu toplu sürüş açısından fethiye için bi antreman niteliğinde oldu. İnş. bende motoru toplatırım fethiye gezisine kadar bende arabayla gitmek zorunda kalmam ama arabayla gelmemde çok güzeldi videoları çekme açısından buna benzer bi geziyi bidaha yapalım ama bu sefer insanların daha çok olduğu yerlere gidelim

omega siteye girilmemesinin sebebi yaz günü herkes dışarda olduğu için olabilir

Mrb arkadaşlar!Ben 3 gündür Denizlideyim.nihayet geldim.Köyde kalıyorum şuan ama genede Denizli sınırları içindeyim. İlk işim Kültür net e gidip mekanınızı görmek oldu.Serdar'la Görüştüm.eğer toplantı zamanı Denizlide olursam katılırım.Herkese saygılar!!!

Denizli İl Temsilcisi
abi k bakmaya eve geldim bi baktım telefon benim pantolonun cebşnde oda doldabın içinde kalmış evde işler yoğun olduğundan duymamışım

soğulcan arkadaşım hoşgeldin sefalar getirdin toplantı tarihlerimiz rutin cumartesi akşamları ama geçen hafta bişeyler dediler tam anlamadım ayarlarız senin için toplanırız ne olcak yani başkanım nerelerdesin bi el at toplantı olayına

HERKESE MERHABA,

SERDAR , hazırladığın yeni site güzel olmuş , ileride arkadasların da yapacagı katkılar ıle zenginleşip daha bir güzel olacağına inanıyorum.

Bu arada SALDA RESIMLERI' nı hala beklıyoruz....

poseidon_20' Alıntı:
yani başkanım nerelerdesin bi el at toplantı olayına
yaw kanka başkan siteyle uğraşmaktan kafayı yicek yakında :queen:

VOYAGER' Alıntı:
Bu arada SALDA RESIMLERI' nı hala beklıyoruz....
salda dabi kaç resim çekildik o da poseidon_20'nin telefelona kayıtlı,musait bi zamanda atar Herhalde:silent: :queen:

Son düzenleme:
resim değilde görüntü var yalnız ben telefonumla ilk defa kayıt yaptım sanırım ters tutmuşum ekranda herkes ters duruyo sebebini çözebilmiş değilim

MOSED'in kurulma çalışmaları başladı arkadaşlar.Elini taşın altına sokacak birileri varmı orlardaaa.hu huuuu.Ben elimi değil artık kolumu soktum taşın altına.Birilerinin fedakarlık yapması gerekio dimi.Bu arada dernek kirası 300papel nasıl arkadaşlar_?Konunun tüm teferruatlarını hafta sonu toplantı yaparsak konuşuruz.Ciddi anlamda desrekçiler lazım.Havadan faso fiso konuşmayla olmuo biliosunuz bu işler.Sevgiler.

Eyvallah sağolasın okaycığım.Tabi yardımcı olurken de b.kunu çıkarma taamı canım.

motosiklet sevenler derneği anlamına geliyo neden sordun okaycığım bebeciğim yavrucuğum kuzucuğum?

15 Temmuz 2006 Saat:20.00 'da (bu akşam) Denizli MT toplantısı vardır.Bir çoğunuzun bu toplantıya katılmasını ÖNEMLE rica ediyorum.Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar