Denizli Mt Pamukkale toplantı

Gelen arakdaşlara teşekkürler:cat::rendeer:

:cat::cat::cat::cat:

Saldırınnnnnnnnnnn:farao::farao::farao::farao::pr::pr::pr::pr:

Yorumsuz:queen:

Tekrar saldırın:farao::farao::farao::salut::salut::salut:

:wiinkk::cat::cat:

:p

:queen::queen: Hılmi abi ne güzel bakıyon ya :p

Moderatör tarafında düzenlendi:
allah muhabbetinizi arttırsın.
iyi eğlenmişisiz. herşey iyi hoş ta şu fotoların boyutunu küçültüp yükleseydin daha iyi olurdu. hepsini yükleyene kadar bir saat geçti :)

tşkler önder fotoları cekip ilgilendiyin icin güzel olmus ne güzel bakıyom demi pidelerde güzelmis valla bir gezi yaptık jandarma arabasınada binmek varmıs

allah muhabbetinizi arttırsın.
iyi eğlenmişisiz. herşey iyi hoş ta şu fotoların boyutunu küçültüp yükleseydin daha iyi olurdu. hepsini yükleyene kadar bir saat geçti :)

Amin...
Bir dahaki sefere dediğiniz şekilde yaparım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

tşkler önder fotoları cekip ilgilendiyin icin güzel olmus ne güzel bakıyom demi pidelerde güzelmis valla bir gezi yaptık jandarma arabasınada binmek varmıs

Komutan seni sevmedi hılmi abii:p Zaten bi ara sen in arabadan yürü der gibi oldu :queen::p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------

Vayt bol muhabbet bol km beyler ;)

Gel beraber yapalım kardeşim:rendeer:

Denizli İl Temsilcisi
BURDAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DENİZLİ VALİLİĞİNE , DENİZLİ BELEDİYESİNE , DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE YAZIKLAR OLSUN ......:rendeer::rendeer::rendeer:

Denizliliyim öğrenciyim pamkukkaleye giriş kişi başı 20 tl abi diyoruz tamam ama öğrenci indirimi yokmu işte kartlarımız yokkkk bizde ormanda yürüyüşe zank bizi içeri almayan güvenlik

GÜVELİK :eek:ppp ormanda yürümek yasak(kasksız motorla tarihi eserlerin arasından gelio)
BLACK_ICE :abi biz doğa yürüşüyü yapıyoruz
güvenlik: ben sizin niyetinizi biliyorum bedava girceksiniz içeri çıkın
black_ıce:abi yürüyoruz işte ormanda bi sorun varsa yetkiliyi ara biz yürüyoruz
güvelik : sinirli bi şekilde gider
5 dk sonra.....
karşıdan jandarma son hızla ormana yanımıza gelir güenlikle
jandarma : gençler napıyosunuz burda
black_ice:yürüyoruz komutanım
jandarma :sen az önce bizim yanımızdan gçen mt den değilmisin ?
black_ice: evet abi
güvenlik : bi sigara içermisiniz komutanım
jandarma:içelim isimneydi senin ama ben sorgulatttım seni okay :D nerlere gidiyosunuz siz motorlarala
black_ice :heryeri söylediko anda
jandarma :iyi biz gidiyoruz sizde fazla rahatsız etmeyin güvenliği
black_ice : abi çok yorulduk ya arabayla atıverirmisin motorların yanına kadar
jandarma iyi hadi gein okay
güvelik ::mor :D

ama tabiki bu olay bizi çok üzdü

hakkaten bu giriş olayı saçma, bizde girerken tartıştık. zaten güzelim memlekette birgün kazık yemesek içleri rahat etmicek.
neyse istanbulda iken bakmıştım müzekartın sitesine, kart nerelerden satılıyor, denizli pamukkale yazıyordu (hala yazıyor bknz. https://satis.muzekart.com/index.html ) . bizde burda uğraşmiyalım ordan alırız dedik, öğrenci kimliklerimizde var, 10 kağıda gireriz, kartta bizim olur dedik ama gittik gördük, kazığı yedik döndük.
şu ülkede işini düzgün yapan kimse kalmamış yeminle, beceriksiz, haysiyetsiz, şerefsiz arayacak iseniz biraz yukarılara bakmanız yeterli olacaktır. madem satılmıyor sil kardeşim ordan, niye insanları mağdur ediyosun, niye durduk yerde annenin kulaklarını çınlatıyosun.
herneyse, ülkem adına üzüldüğüm anlardan biriydi, anlatiyim dedim.

biz burda yasal bir sey yapmıyoruz bunu nasıl söyledim bende sasırdım acıkcası ama

BURDAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DENİZLİ VALİLİĞİNE , DENİZLİ BELEDİYESİNE , DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE YAZIKLAR OLSUN ......:rendeer::rendeer::rendeer:

Denizliliyim öğrenciyim pamkukkaleye giriş kişi başı 20 tl abi diyoruz tamam ama öğrenci indirimi yokmu işte kartlarımız yokkkk bizde ormanda yürüyüşe zank bizi içeri almayan güvenlik

GÜVELİK :eek:ppp ormanda yürümek yasak(kasksız motorla tarihi eserlerin arasından gelio)
BLACK_ICE :abi biz doğa yürüşüyü yapıyoruz
güvenlik: ben sizin niyetinizi biliyorum bedava girceksiniz içeri çıkın
black_ıce:abi yürüyoruz işte ormanda bi sorun varsa yetkiliyi ara biz yürüyoruz
güvelik : sinirli bi şekilde gider
5 dk sonra.....
karşıdan jandarma son hızla ormana yanımıza gelir güenlikle
jandarma : gençler napıyosunuz burda
black_ice:yürüyoruz komutanım
jandarma :sen az önce bizim yanımızdan gçen mt den değilmisin ?
black_ice: evet abi
güvenlik : bi sigara içermisiniz komutanım
jandarma:içelim isimneydi senin ama ben sorgulatttım seni okay :D nerlere gidiyosunuz siz motorlarala
black_ice :heryeri söylediko anda
jandarma :iyi biz gidiyoruz sizde fazla rahatsız etmeyin güvenliği
black_ice : abi çok yorulduk ya arabayla atıverirmisin motorların yanına kadar
jandarma iyi hadi gein okay
güvelik ::mor :D

ama tabiki bu olay bizi çok üzdü

Hahahaha... Super olmuş:queen:

Denizli İl Temsilcisi
Hahahaha... Super olmuş:queen:

eee bizde bole daha doğrusu bende boyle :)):)):):) sonuçta kotu bir şey yapmıyoruz can sıkıcı kurallara can sıkıcı haklarımızla karşı koymaya çalışıyoruz o diye almam içeri ben dde diyorum erafından dolaşırım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar