Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Denizli-Mt] Kefe yaylası festival fotoğrafları ve üç silahşörler
bumudur???????bence budur diğer motorcu arkadaslarımızda pazar sabah yola cıkmıstı çok şey kacrdılar o başka tabigece cadrda kalmanın zevkni sabh 6ya kadar muhabbeti ve yayla serinlğinde sabh kahvaltısnı bunun gibi çok şey ama her yönüyle iyi bir gezydi.hysoungta yakıstımı bana ne :mrgreen:
abi ne geziydi be bomba gibiydi ellerinize sağlık çok güzel fotoğraflar çekilmişiz sen scoteercısın scootercı kal kardeşim allah daha iilerini nasip etsin ama gezi güzeldi 16 ağustosto da yaparız bi gezi
hacı 15 agustosta hayko cepkin gelcekmiş dün öle bi konusma gecti yatagan beldeyi başkanın sözcüsüyle adam özellikle sizi bekliyoz dedi sizn gibi doğa sporlarıyla urassan arkdaslarmzn her zmn arkasndayız dedi(özellikle gelip bana demedi ha ordaki bütün mıtırcı gençliğe dedi)yani ayın 15nde cadrda sabaha kadr konusmaya hazr oln bn gene kndi cadrmda yatcam cadrma gelcek olanlar sıralasn şimdiden sonra kavga cıkıo
abi bende çadır bulmaya çalışıcam bulamazsam babamın tulumunu alcam -40 kışlık tulum biraz pro muro ama sıcacık tutuyo gidelim kardeşim ama bu sefer yanımıza mangal cart curt okey kağıt vb. materiyeler alalım bide aga 5 e kadar oturcaksak sabah 9 da gelip beni kaldırmayın yha hala maymun gibiyim
olm ben kadlrmadm siz bni kaldrdnz öndergile söle valla alalm mangal fln kendi yemeğimizi kendimiz yapalm ayıp oluo mlliete bi ymk yck oluoz on kişi ortaya girio bnden bnden die.alalm dnzldn gdrkn markete grdkmi ne lazmsa alalım artçılar napcak kdnleri düşünsn bnm yerm hazr
hepinizi tebrik ederim ,gerçekten güzel bir gezi düzenlemişsiniz ve ayrıca hepinizin kafasında kaskını görmekte sizlerin motosiklet kullanımı konusundaki ciddiyetinizi gösterir,kazasız belasız nice gezilere
süper bi gezi bende bu sene motorla yaylaya çıktım adapazarında gece sabaha kadar ateş başında muhabbet temiz hava sabah süper bi kahvaltı harikaydımotorun süpermiş kardeş nasıl rahatmı gittin bende de truva 100 cup var.(cup hastasıyım
1.olarak gezilerimizde ve motorun kontağına basmanın şartı bile kask takmatır
2.kanka ben full+fulldum ama bende staj paramla aldım onları
3.kafa dengi olunca uyunmuo bile zate
4.gezilerimize kask+evraklar ve toplu sürüş olayına uyduğu sürece herkes davetlidir
Nice güzel geziler dilerim. Ben resim koyduğumda küçücük çıkıyor. Üzerine tıklayınca normal görülüyor. Siz nasıl resim yüklüyorsunuz da normal çıkıyor.