Denizli Ekibi Haziran Gezisini tamamladı (764 Km)

Arkadaşlar Merhaba;
Haziran ayında Denizli camiası olarak Güney'e kaçalım dedik. Plan 2 hafta içinde yapıldı. Kararımızı verdik.

Motorlar; Honda CBR250R - Bajaj Pulsar 200NS - Honda CBF 150

Bismillah dedik, çıktık yola. Öncelikle Rotamız;

Saygılarımızla...

Yokaraıdan aşağuyaa (keşke fotoları numaralandırıp ve foto aralarına bir yahut iki boşluk vererek, ve motorsiklet çekimlerini kısarak yayımlasa idiniz, yinede güzel keyifli bir gezi:cat:)

Map fotosu hariç, yukardan aşağıya

4

13

32

33

41

79

95

105 ( saymak zor oldu :p )

çok güzel bir gezi yapmışsınız, bayağıda eğlenmişsiniz belli. gezdiğiniz yerler nereler olduğunuda boşkuk bırakarak yazzaydınız , daha güzel olurdu bizim açımızdan. tebrikler , tekeriniz düz bassın...

Yokaraıdan aşağuyaa (keşke fotoları numaralandırıp ve foto aralarına bir yahut iki boşluk vererek, ve motorsiklet çekimlerini kısarak yayımlasa idiniz, yinede güzel keyifli bir gezi:cat:)

Map fotosu hariç, yukardan aşağıya

4

13

32

33

41

79

95

105 ( saymak zor oldu :p )

Hocam fotoğrafları URL yaptığım sayfa nedense karıştırmış bende şimdi farkettim.

Çok güzel gezi fotolarda harika arkadaşların dediği gibi altta isimleride olaydı daha iyi olacakmış

Güzel bir gezi yapmışsınız.
Elinize,emeğinize sağlık.
Geçen sene tatile gidemediğim için denize girenlere imrenerek baktım.:)

MCV

Resimler süper.Paylaşım için teşekkürler.Güzel bir gezi yapmışsınız.
Birazda aralarda detaylı anlatımlar olsaydı daha zevkli olurdu sanırım.

vaktim müsait olmadığı için anlatımlara zaman ayıramadım.

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Harika bir gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler. Gezide cbr ve pulsar güzel ikili olmuş özellikle cbr ye karşı pulsarın artı ve eksilerini, yol performansını söyleyebilir misiniz. Malumunuz son samanların en çok konuşulan motosikleti bajaj pulsar.

İzmir İl Temsilcisi
Gezi gercekten guzel olmus orasi kesin :)

Ama araya dendigi gibi birkaç cümle sıkıştırilsa birde yakit tuketimi gibi bilgilerde yer verseydin tadindan yenmezdi :)

Bajaj vs cbr 250 yakıt tuketimini merak ediyorum :)

Harika bir gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler. Gezide cbr ve pulsar güzel ikili olmuş özellikle cbr ye karşı pulsarın artı ve eksilerini, yol performansını söyleyebilir misiniz. Malumunuz son samanların en çok konuşulan motosikleti bajaj pulsar.

764 km yol yaptık. 100x7.6=13.15 gibi bir rakam çıkıyor. Bizim için bu çok iyi bir yakıt tüketimi. Bajaj ın da arkadaşım 13 kuruş yaptığını söyledi. Yakıtlar aynı. 80-90 yer yer 120-130 lara çıktığımız oldu. Yol tutuşunu beğendim. Rampalarda beni gerçekten şaşırttı. devirden düşme yığılma göremedim. 200 cc olmasına rağmen yolda çok rahattık. Özellikle hafif olmasıyla birlikte arkadaşım benden çok daha çabuk viraja girip çıktı. Ben cbr ile temkinliydim ve tek vitesle girip çıkamıyorum, vites düşürdüğüm zamanlar oldu.

Pulsarın eksisinden çok artısı vardı. CBR torklu olması nedeniyle tek vitesle rampaları rahat çıktım. Pulsarda bu durum gördüğüm kadarı. Başarılıydı.

50+50=100 liradan 2 depo 764 km gezi bizi memnun etti maddi olarak. :cat:

Son düzenleme:
Benim pulsarla ilk uzun yol seyehatim.motorun en cok begendigim yanları:
1)dik oturma pozisyonu. Hic yorulmadim
2)rampalarda hic hizdan düşmüyor
3)geniş ve yüksek gidon sayesinde virajlara cok rahat giriliyor. Tabiki tekerler arası mesafede kısa.
4)yakıt iyi gayet

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

Benim pulsarla ilk uzun yol seyehatim.motorun en cok begendigim yanları:
1)dik oturma pozisyonu. Hic yorulmadim
2)rampalarda hic hizdan düşmüyor
3)geniş ve yüksek gidon sayesinde virajlara cok rahat giriliyor. Tabiki tekerler arası mesafede kısa.
4)yakıt iyi gayet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar