DENİZLİ BELEDİYESİ HİZMETİ GECE ISLAK CADDELER

Arkadaşlar Gece Denizli yolunu kullanan motor sürücüleri dikkat etsinler.Hangi yüzyılda yaşıyoruz Damlama sulama diye bir şey çıkmış çiçekleri sulayacağız diye insanlara kaza yaptıracaklar.Yollar su içinde ayarsız sulama tabancaları çiçekleri ağaçları değil, caddeleri suluyor.Denizlide yaşayan arkadaşlarımız bu konuda bir çalışma yaparlarsa belki önlem alınabilir.Kimsenin canı yanmamış olur.

2 metrelik 5 adet fıskiye tam viraj noktasını suluyordu. Park ve bahçeleri aradım özür dilediler ve 5 dakika içinde görevliye ulaşıp suyu kestirdiler. Sizde böyle bi yol izleyip belediyeyi bilgilendirebilirsiniz.

Her şehirde var malesef. Gece aşırı dikkatli olmak lazım su gorunmuyor.

Geçen gün istanbul yeşilköy taraflarında gecede değildi ikindi saatlerinde!! suları açmışlar sol şeritten giderken farkettim ki fişkiyeler :queen: çimen çicek harici yer yeri ıslıyor ben de nasibimi aldım her tarafım sırılsıklam oldu ::rantinp:

Ohoooo oda bişey mi Baltalimanında yağmurlu havalarda bile çim suluyo angus belediye

Öldürmüyorsa , Güçlendirir...
2023 hedefi bu her zemin ve şartta motosiklet kullanabilen sürücülere sahip olmak.

fişkiye mi_? :queen: bizim buralarda o daha icat edilmemiş olsa gerek ki adamlar tankerle, ellerinde kocaman hortumla kavşak, refüj çimlerini sulayacağına daha çok yolları yıkıyorlar.

Yer : EDİRNE

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar