mkose Katılım 17 Ocak 2006 Mesajlar 161 2 Ara 2008 #21 gezi diye ben buna derim eline sağlık çok beğendim biraz maceralı geçmiş anlaşılan.
zaferikom Katılım 14 Nis 2008 Mesajlar 7 12 Ara 2008 #22 bu güzel geziyi bizlerle paylaştığın için teşekkürler.her fotoda sanki kendimi oralarda hissettim.
Ramazan Can Katılım 5 Eki 2006 Mesajlar 15,037 12 Ara 2008 #24 çok Güzel Bir Gezi Olmuş...... Ama Yanında Bir Iki Arkadaşın Olsaydı Eminim Daha Güzel Olurdu.....
endorphine Katılım 10 Mar 2008 Mesajlar 42 18 Ara 2008 Konu Yazar #25 TEKTEKER_RAMÇO' Alıntı: çok Güzel Bir Gezi Olmuş...... Ama Yanında Bir Iki Arkadaşın Olsaydı Eminim Daha Güzel Olurdu..... Genişletmek için tıkla ... Evet inşallah benim kadar delisi çıkarda gelir benle... Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim... Ülke bizim, keşfedelim..............:cat:
TEKTEKER_RAMÇO' Alıntı: çok Güzel Bir Gezi Olmuş...... Ama Yanında Bir Iki Arkadaşın Olsaydı Eminim Daha Güzel Olurdu..... Genişletmek için tıkla ... Evet inşallah benim kadar delisi çıkarda gelir benle... Hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim... Ülke bizim, keşfedelim..............:cat: