Delmece Yaylası, Dipsiz Göller, Kent Ormanı, Çifte Şelaleler Gezimiz 07/05/2012

2010 yılında yeğenimle mudanya dönüşü izlediğimiz bir rota ve motorcular için üst düzey keyif verici yol durumu..
vesselam..

Mehmet güzel gezi olmuş, gözümüz gönlümüz açıldı..Tekeriniz her daim düz bassın...:cat: Ayrıca xenonları bağladın mı ?

Mehmet güzel gezi olmuş, gözümüz gönlümüz açıldı..Tekeriniz her daim düz bassın...:cat: Ayrıca xenonları bağladın mı ?

Eyvallah abi teşekkür ederim Xenonları bağladımda benim devir saatinde problem yarattı rölesiz bağladık söktüm ertesi gün şimdi hala devir saati ilk çalıştıktan belli bi mesafe kat ettikten sonra takılıyor 4000 5000 lerde duruyor gaz verince yükseliyo rolanti yükseliyor senin anlıyacağın az oncede mesela 0 gösteriyor gaz verince yükseliyor nerde problem çözemedim. :(

Güzel bi gezi olmuş da fotoğrafları biraz daha seçerek atsaydın daha iyi olurdu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim motor ezberledi o yolları

Kocaeli İl Temsilcisi
valla gene feleğe bir çentik atmışsınız ya helelim var yani :) bzilere veriyorsunuz ayarı gazı sonra ne tarafa gideceğimizi şaşırıyoruz ayrıca bu işte şike var arkadaş :)

3 kişisiniz birbirinizi bolca çekmişsiniz banane banane ben saymam bunu :) bende isterim bende isterim :)

memetçim elinize ayağınıza sağlık kardeşim , yusufa ve orhangazili toprağıma selam ederim bir gün bu coğrafyayı beraber arşınlarız inşallah , kareler süper elinize tekerinize sağlık ,

10 numara gerçekten.:rendeer:

valla gene feleğe bir çentik atmışsınız ya helelim var yani :) bzilere veriyorsunuz ayarı gazı sonra ne tarafa gideceğimizi şaşırıyoruz ayrıca bu işte şike var arkadaş :)

3 kişisiniz birbirinizi bolca çekmişsiniz banane banane ben saymam bunu :) bende isterim bende isterim :)

memetçim elinize ayağınıza sağlık kardeşim , yusufa ve orhangazili toprağıma selam ederim bir gün bu coğrafyayı beraber arşınlarız inşallah , kareler süper elinize tekerinize sağlık ,

:) Teşekkür ederim İrfan abim :) abi biz değil sen veriyorsun gazı bize bende hemen topluyorum ekibi :) motor nereye giderse :) gidiyoruz :) İnşallah sende müsait bir gün gelirsin beraber çıkarız dağ tepe benim çok hoşuma gitti valla asfalt yolda gitmektense napsam bi cross mu alsam nabsam :)

Tebrikler gençler,sayenizde memleketin güzelliklerini görüp tanıyoruz,ellerinize,yüreğinize sağlık.::alkiis::

:cat::cat::cat::thumleft:

Çok güzel bir gezi olmuş. Çok beğendim orları. Bi ara gelmek isterim nasipse...
Tekerinize sağlık...

Gezinizi ve çektiğiniz fotoğrafları çok beğendim. Harıka bir doğa. Bu arada ibadetini de eksik etmeyen arkadaşın dilekklerini allah kabul buyursun. Aferin kendisine. Bİr tek eksiğiniz balık tutup pişirmek kaldı... Elinize ve emeklerinize sağlık.:):):)

Tebrikler gençler,sayenizde memleketin güzelliklerini görüp tanıyoruz,ellerinize,yüreğinize sağlık.::alkiis::

Teşekkür ederim İlhan abim :) İnş. beraber nice gezilere:)

:cat::cat::cat::thumleft:

Çok güzel bir gezi olmuş. Çok beğendim orları. Bi ara gelmek isterim nasipse...
Tekerinize sağlık...

Teşekkür ederim Her zaman bekleriz. :)

Gezinizi ve çektiğiniz fotoğrafları çok beğendim. Harıka bir doğa. Bu arada ibadetini de eksik etmeyen arkadaşın dilekklerini allah kabul buyursun. Aferin kendisine. Bİr tek eksiğiniz balık tutup pişirmek kaldı... Elinize ve emeklerinize sağlık.:):):)

Teşekkürler :) Amin. Biz biraz plansız gittik niyetimiz orası değildi oraya kısmet oldu. Orda zaten 2 3 kişi vardı araçla gelmişler balık tutmaya çalışıyorlardı :) ateşide yakmışlar. :)

mehmet bey ellerinize sağlık TVS apache almak istiyorum uzun yolda nasıl vücutda duruşdan ötürü bir süre sonra ağrılar vs oluyormu acaba ? Turunuz güzel olmuş şelale bölgesinde suya nasıl girmediniz bilmiyorum ama çoook cezbedici bir yer :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar