valla on numara gezi olmuş. süper yerler gezmişsiniz. üzerine piknik, daha ne olsun. tebrik ediyorum
Senin kadar olmasa da güzel yerler gezmeye çalıştık kardeşim teşekkürler. Gezilerin muhteşem
valla on numara gezi olmuş. süper yerler gezmişsiniz. üzerine piknik, daha ne olsun. tebrik ediyorum
2010 yılında yeğenimle mudanya dönüşü izlediğimiz bir rota ve motorcular için üst düzey keyif verici yol durumu..
vesselam..
Mehmet güzel gezi olmuş, gözümüz gönlümüz açıldı..Tekeriniz her daim düz bassın...:cat: Ayrıca xenonları bağladın mı ?
elektriği nerden aldın... direkt aküden alsaydın...
Güzel bi gezi olmuş da fotoğrafları biraz daha seçerek atsaydın daha iyi olurdu.
güzel gezi. havalar iyice ısınsın ramazan gelmeden geleceğiz kısmetse oralara.
valla gene feleğe bir çentik atmışsınız ya helelim var yanibzilere veriyorsunuz ayarı gazı sonra ne tarafa gideceğimizi şaşırıyoruz ayrıca bu işte şike var arkadaş
3 kişisiniz birbirinizi bolca çekmişsiniz banane banane ben saymam bunubende isterim bende isterim
memetçim elinize ayağınıza sağlık kardeşim , yusufa ve orhangazili toprağıma selam ederim bir gün bu coğrafyayı beraber arşınlarız inşallah , kareler süper elinize tekerinize sağlık ,
10 numara gerçekten.:rendeer:
valla gene feleğe bir çentik atmışsınız ya helelim var yanibzilere veriyorsunuz ayarı gazı sonra ne tarafa gideceğimizi şaşırıyoruz ayrıca bu işte şike var arkadaş
3 kişisiniz birbirinizi bolca çekmişsiniz banane banane ben saymam bunubende isterim bende isterim
memetçim elinize ayağınıza sağlık kardeşim , yusufa ve orhangazili toprağıma selam ederim bir gün bu coğrafyayı beraber arşınlarız inşallah , kareler süper elinize tekerinize sağlık ,
10 numara gerçekten.:rendeer:
Tebrikler gençler,sayenizde memleketin güzelliklerini görüp tanıyoruz,ellerinize,yüreğinize sağlık.::alkiis::
Teşekkür ederim İlhan abimİnş. beraber nice gezilere
:cat::cat::cat::thumleft:
Çok güzel bir gezi olmuş. Çok beğendim orları. Bi ara gelmek isterim nasipse...
Tekerinize sağlık...
Gezinizi ve çektiğiniz fotoğrafları çok beğendim. Harıka bir doğa. Bu arada ibadetini de eksik etmeyen arkadaşın dilekklerini allah kabul buyursun. Aferin kendisine. Bİr tek eksiğiniz balık tutup pişirmek kaldı... Elinize ve emeklerinize sağlık.![]()