çok güzel gazi olmuş karelerde çok hoş yüreğine vede tekerine sağlık diyim ancak beypazarında foto çekilecek çok harika yerler var oraları bulamamışsın hava muhalefetinin azizliğine uğramışsın ama bu gezi için değmiş doğrusu.
Beypazarı nasıl olsa yakın her zaman gidebileceğimiz bir yer olduğu için orada vakit kaybetmek istemedim. Birde zaten Beypazı girişinde ceza yiyince orada oyalanmak istemedim pisikolijik olarak
İlk defa yağmursuz bir yolculuk başladı gerçi bu seferki yolum pek uzun değil, dünki rüzgardanda eser yok. İki taraflı ayağlıklı bir yol beni yoldan çıkardı doğru oraya saptım. Bu tür yerler çok hoşuma gidiyor. İyiyki yoldan çıkmışım
karşılama bile yaptılar
işte karşılama komitesi
köyün kokusu gelmeye başladı hava güzel ışıl ışıl keyifle devam ediyorum
sahil kasabası gibi çok güzel bu göl çıktı karşıma iyiki yoldan çıkmışım
kayık var ama çekecek kürek yok. Amiral murtiiiiiii
yine toprak yoldan devam yer yer su birinkintilerinden geçerken motoru hafiften kaydırdım birintinin altı çamur doğal olarak
zeytin ağaçları
toprak hafif ısla ve çok güzel kokuyor. resmen sarhoş olmak üzereyim. Sessiz mi sessiz
şu arkamdaki çiftliğe kadar gittim ama iki kangal eksozt sesinden rahatsız olup beni daha fazla yaklaştımadı. Eh iki kişi oldukları için bende onları daha fazla kızdırmadan geri dönmeyi tercih ettim erkekliğin %90 nı kaçmaktır lafını hatırlayarak
köyden çıkarkende uğurlama komitesi hazır durumda
ve işte yeniden yoldayız. bu köy Salihliden Alaşehir istikametine doğru sanırım 20 km mesafedeydi. Az bir yolum kaldı