Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
21 mart 2008 cuma sabahı başladı yolculuk. Pek çok kişi böyle bir gezi için erken değil mi diye sormuştu. Erken de olsa ihtiyacım vardı buna ve bir daha böyle bir zamanım olmayabilirdi. Hava kapalı belliki iyi bir yağış olacak ama şimdilik damla bile yağış yok. Bu mesafede ilk seyahatim olduğu içinde heyecanlıydım. Gittiğim pek çok yeride ilk defa göreceğim. Eşyalarım geceden hazırdı ve motorada yüklemesini tamamlayınca artık yola çıkmak için engel kalmamıştı
yola çıktıktan yaklaşık 80 km sonra radara yakalandım halbuki çok süratli kullanmadım. Lakin bir araç solla ması yaparken hızımı arttırdım doğal olarak ve 108 km hız ile yakalandım birde motosiklet için hız limiti 70 olduğundan üst limitte ceza yedim 235 YTL
Cezadan sonra artık bir kahvaltı yapma zamanı geldi diye Beypazırı girişinde durdum tam o sırada yağış başladı ve Yalova'ya kadar olan bölümde neredeyse hiç durmadı
Kahvaltıdan sonra yola devam. Ancak bu bölümde pek öyle kayda değer görüntüler olmadığı için yorum eklemeden bir kaç fotoğraf ekleyerek geçiyorum
ağış şiddetini iyice artırdı. Artık yağmurluk şart ve kısa bir sigara molası. Bolu'nun ilçelerine girdiğim belli artık. ağışla birlikte yeşilde kendini iyice hissettirdi
Etrafımı izleyim motor mu kullanayaım gerçekten o kadar güzelki seyre doyum olmuyor. ağış olmasa çok daha fazla fotoğraf çekebilirim aslında. Fotoğraf makinesi biraz ıslandı ama neyseki bir arıza çıkarmadı
Son düzenleme: