Deli_Mavi ve Eşine Allah'tan şifalar diliyorum

dün muratın yanındaydım....
kolundan ve legen kemiğinden ameleyat olmuş platinleri takılmış. ancak bacagındaki kırıklar için henüz müdahale edilmemiş. durumu iyi çok şükür.
tülayda sıvı gıdaya başlamış 3 ay sonra bir ameleyat daha olacagı söylenmiş.
hepinize çok çok selamı var muratın.

Getiren götüren sağolsun.. aleykümselam.. saol çağla bu iyi haberi vermen iyi oldu bizim için..

Gercekten cok kotu oldu bu kaza allah daha beterinden saklamış umarım hasarsız iyileşirler. Çok Çok gecmişler olsun.

Aleykum selam.
Allah sifa versin insallah en kısa zamanda iyilesecekler...

Motosikleti
ZX12R
geçmiş olsun.allah cc beterinden saklasın..:rendeer:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aleyküm selam. geçmişler olur inşallah...

dün muratın yanındaydım....
kolundan ve legen kemiğinden ameleyat olmuş platinleri takılmış. ancak bacagındaki kırıklar için henüz müdahale edilmemiş. durumu iyi çok şükür.
tülayda sıvı gıdaya başlamış 3 ay sonra bir ameleyat daha olacagı söylenmiş.
hepinize çok çok selamı var muratın.

günün en ğüzel haberini aldım çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar...
Bugün Umuttepe'deki hastahaneye giderek Murat arkadaşımızı ziyaret ettim.
Yaklaşık olarak 1 ay önce MT nin düzenlediği Yuvacık gezisinde Murat'la ilginç bir şekilde tanışmıştık. Kuyucadısı Çağla'yla karşılaşıp tanıştığımızda bana seni merak eden bir arkadaşımız var demişti. Kimmiş o hemen bul arkadaşımızı dediğimde Murat'la yanıma gelip tanıştırmıştı.
O gün neşeyle geçmiş ve en son onları Lucas nickli arkadaşla şelaleden uğurlamıştım.
Aradan zaman geçti ve Murat kardeşim eşiyle beraber kaza yaptı önce Sakarya'da ve şu anda da Umuttepe'deki hastahanede tedavi altına alındı.
Öncelikle her ikisine Allah'tan şifa dilerken şu an kafam karmakarışık dostlar...
Düşünsenize Murat kaza yaptığından beri eşi Tülay'ı hiç görememiş arkadaşlar. Hakkında sadece anlatılanlar kadar bilgisi var. Ne kadar korkunç bir durum.
Kendimi onun yerine koyduğumda gözümden yaşların akmasını engelleyemiyorum.
SON DURUM: Arkadaşlar yarın Murat taburcu olup evine gönderilecek ama iyileşmiş olarak değil yeniden 1 ay sonra ayağındaki kırıklardan dolayı ameliyat olacak. Eşi Tülay hafıza kaybı yaşıyormuş ve 2-3 ay Sakarya'daki hastahanede yerinden oynanılmayacak ve daha sonra başka bir yere sevk olabilecek.
Murat buradaki arkadaşlara selam gönderdi bende iletiyorum Allah her iki kardeşimizede acil şifalar versin ve eski sağlıklarına kavuşsunlar tek temennim bu.
Murat'ın refakatçısı olan babasının anı olarak çektiği fotoğraf;

s6001334i.jpg

Son düzenleme:
umarım yakın zamanda saglıklarına kavusurlar
Allah ım yardımcıları olsun
dualrımız sizinle unutmayın yapabilecegimiz bişi olursa haber vermeniz yeterli

Allah acil şifalar versin kımsenın basına vermesın rabbım kaza felaketini

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşallah ikiside en kısa sürede iyileşir....

Burdan takip etmeye çalışacağım... Bilgilerinizi esirgemeyin...Bizlerden de selam söyleyin geçmiş olsun dileklerimizi iletin... :pale:

Aleykum selam. ALLAH cc sifa versin insallah en kısa zamanda iyilesecekler... :cat:

Arkadaşlar bugün muratın evine gittim, şuan için pek sorun yok hafta da bir hastaneye gidip kontrol olacak, tedavisi sürecek daha, tülay içinse en son aldığım bilgi , hafızası gelip gidiyormuş, herkesi hatırlamıyormuş şuan, yeme içmede bi sorun yok. onuda taburcu etcekmiş doktor ailesi ankaraya getircek orada profesörlere felan gideceklermiş. şimdilik bilgiler bunlar. Sağlıklarına kavuşmaları için bol bol dua edeceğiz elimizden gelende bu. saygılar herkese

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar