Arkadaşlar...
Bugün Umuttepe'deki hastahaneye giderek Murat arkadaşımızı ziyaret ettim.
Yaklaşık olarak 1 ay önce MT nin düzenlediği Yuvacık gezisinde Murat'la ilginç bir şekilde tanışmıştık. Kuyucadısı Çağla'yla karşılaşıp tanıştığımızda bana seni merak eden bir arkadaşımız var demişti. Kimmiş o hemen bul arkadaşımızı dediğimde Murat'la yanıma gelip tanıştırmıştı.
O gün neşeyle geçmiş ve en son onları Lucas nickli arkadaşla şelaleden uğurlamıştım.
Aradan zaman geçti ve Murat kardeşim eşiyle beraber kaza yaptı önce Sakarya'da ve şu anda da Umuttepe'deki hastahanede tedavi altına alındı.
Öncelikle her ikisine Allah'tan şifa dilerken şu an kafam karmakarışık dostlar...
Düşünsenize Murat kaza yaptığından beri eşi Tülay'ı hiç görememiş arkadaşlar. Hakkında sadece anlatılanlar kadar bilgisi var. Ne kadar korkunç bir durum.
Kendimi onun yerine koyduğumda gözümden yaşların akmasını engelleyemiyorum.
SON DURUM: Arkadaşlar yarın Murat taburcu olup evine gönderilecek ama iyileşmiş olarak değil yeniden 1 ay sonra ayağındaki kırıklardan dolayı ameliyat olacak. Eşi Tülay hafıza kaybı yaşıyormuş ve 2-3 ay Sakarya'daki hastahanede yerinden oynanılmayacak ve daha sonra başka bir yere sevk olabilecek.
Murat buradaki arkadaşlara selam gönderdi bende iletiyorum Allah her iki kardeşimizede acil şifalar versin ve eski sağlıklarına kavuşsunlar tek temennim bu.
Murat'ın refakatçısı olan babasının anı olarak çektiği fotoğraf;