Deli_Mavi ve Eşine Allah'tan şifalar diliyorum

3 gundur siteye giremiyodum..
gordugum ilk haber bu oldu..

cok gecmis olsun umarim duzelirler hemen..

hatırlayamayan arkadaşlar için fotoğrafları aşağıda..kırmızı hyosung GT250R ı ile gelmişlerdi yuvacık gezisine..

zaten moralim yerlerdeydi,önce turgayın çalınma haberi sonrada murat ve eşinin kaza haberi:pr:

Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah en küçük sorunlarla atlatırlar bu kazayı

Off yha çok üzüldüm :salut:Allahtan acil şifalar diliyorum.İnşallah iyi haberlerini almak ümidiyle...

allah şifasını versin çok acı haber
benimde motoru çaldılar candan iyidir diye avutuyorum kendimi hayırlısı allahdan

Motosikleti
Forza250-cygnusL

SAnırım bu arkadaş ve eşi..... Yuvacık gezi resimlerinde gördüm... Çok çok üzüldüm.:salut:.İşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar...

Kaza hakkında detay bilgisi olan varmı ?....

SAnırım bu arkadaş ve eşi..... Yuvacık gezi resimlerinde gördüm... Çok çok üzüldüm.:salut:.İşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar...

Kaza hakkında detay bilgisi olan varmı ?....

evet bu arkadaş deli mavi..kendisi ameliyattan çıkmıştı en sonduyduğumda ..eşi uyutuluyodu onun durumu biraz daha ciddiymiş sanırım

Motosikleti
Hornet
allah yardımcıları olsun sevenlerine,birbirlerine bağışlasın...Dua'Larım SizinLe:pale:

Allahım yarabbim ne kadar kötü oldum. inşallah tez zamanda ikisi de iyileşir. bugün dua edeceğim

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Yüzyüze tanışmasam da forumlarda mesajlarını bolca okuduğum kardeşime ve eşine acil şifalar diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar