Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ALLAH cc yardımcıları olsun İnşallah birbirlerinden ayırmaz kardeşlerimizi Dualarımız onlarla Rabbim Murat ve Tülay kardeşlerlerimize acil şifalar ver ( Amin )
ALLAH cc yardımcıları olsun İnşallah birbirlerinden ayırmaz kardeşlerimizi Dualarımız onlarla Rabbim Murat ve Tülay kardeşlerlerimize acil şifalar ver ( Amin )
yaa bu ne abi siteyi açar açmaz kaza haberi Allah yardımcıları olsun herkeze geçmiş olsun diyorum Allah şifa versin inş. en tezinden iyileşip ayağa kalkarlar
Bilgisayarı açtığıma açıcağıma pişman oldum bu akşam vallahi Turgayın motoru gitmiş
Murat ile eşi hastanede yoğun bakımda umarım iyi haberlerini kısa zaman da alırız çok çok geçmiş olsun.
off çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar..ben gölcüğe 3 km uzakta oturuyorum bi ihtiyaç olursa bildirin bana 554 391 53 10 ale: ale: ale: ale: