Deli Kiza Yardim, ne alsak ne alsak?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya biliyorum sonra farkedince duzelttim zaten pardon tugba.
ben korkmuyorum da herkes kork diyor, ondan korkuyorum :)
firat ducatiler cidden hos da, ankarada servis satici vs pek yok galiba.
endurolar biraz yuksek gibi. sanki.gerci boyum gucum yetse aslinda tdm isterdim.
rigel motorlara baktim, kataloglari da su anda onumde, ben bir kullanici olarak fikrinizi sormak istemistim. yoksa hondaya gidiyorum hondadan iyisi yok deniyor, suzukiye gidiyorum suzuki kral, yamahaya gidiyorum yamahadan baskasini tanima diyor tabi saticilar :)

ankaradaysan bence enduro al...
race makinayı sürecek yer yok fazla...
haftasonu eymire gölbaşına gidersin arazide eğlenirsin.
fazla büyükte olmazsa rahat rahat binersin.
illaki cc büyütmek şart olmamalı. 250 -400 bi enduro olur sana:cat:

tabi bahçeli 7 de bulkanın önüne motor çekicem diyosan bilemem:farao:

Sen satıcılara bakma adı üstünde satıcı onlar :p

En yükseklerdendir Falcon ve benim boyum 1.70 rahat edebiliyorum. Sen de bi f650gs lere bak, ne dersin ? :wiinkk:

:cat: 25 kere katılıyorum...

Son düzenleme:
tamam bir bakayim bu haftasonu. bak bak iyice kafam karisti zaten. biraz daha karissin. hadi ben kaciyorum. iyi geceler.

yok ya. bahceli 7ye yilda toplasan 5 kere gitmem :) ama incek tarafinda oluyoruz genelde yazin. oralar da motorcu kayniyor. atomkarinca civarina geliyor gidiyor millet soner hoca'nin yanina.

Son düzenleme:
simdi boyum 167 kilo da 55. 160-170 kilo motorun ustune cikmak istemiyorum.

Demişsin.

Ama gözüne kestirdiğin modellerin hepsi 160-170 kilodan daha ağır; GSR 600 mesela 200+kg.Sadece ağırlığı göz önünde bulundurup yorum yaparsak CBR 600RR bu kritere uygun denebilir.Ama 13 hp'lik bir CBR'dan sonra 100+hp'lik bir CBR'da rahat edebilecek misin?Önemli olan bu...

Bu arada fakemiş değilmiş niye taktınız ki..Sorulan soru önemli.Yazılan cevaplar bu arkadaşa olmasa da başka birilerine yardımcı olur.

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bence sen ne istediğini bilmiyorsun, hem diyorsun bir sürü motorcu arkadaşım var , bilmem ne hoca var o var bu var hemde 100kg 600cc makine arıyosun yok öyle bir şey dalgamı geçiyorsun yaw:silent:

GKN

Bence sen ne istediğini bilmiyorsun, hem diyorsun bir sürü motorcu arkadaşım var , bilmem ne hoca var o var bu var hemde 100kg 600cc makine arıyosun yok öyle bir şey dalgamı geçiyorsun yaw:silent:

evet evet, aYe haklı
bende hiç hoşlanmam ne istediğini bilmeyen kadınlardan:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
tamam bir bakayim bu haftasonu. bak bak iyice kafam karisti zaten. biraz daha karissin. hadi ben kaciyorum. iyi geceler.

yok ya. bahceli 7ye yilda toplasan 5 kere gitmem :) ama incek tarafinda oluyoruz genelde yazin. oralar da motorcu kayniyor. atomkarinca civarina geliyor gidiyor millet soner hoca'nin yanina.

Sanırım soner hocadan ders aldın.....:silent::silent::silent: Peki neden boyuna veya karakterine uygun motoru sormadın?... Yardımcı olurdu sana..... :cat::cat:

O gelip gidenlerden biride bendim.... :p:p İncek mekanımızdı...:cat:

Rahat bırakın kadını enduro alacak o :p Onur nerde yaw, olum azcık yardım et bana. :mrgreen:

Varadero'yu uzaktan seyredip "Ben buna binsem ayaklarım yere değmez,her ışıkta düşerim!" diyodum.Sonra geçen fuarda Mutluhan'ın sattığı Varadero'nun üzerine bir oturayımda bakayım nasıl olacak dedim ve ruhum ortaya çıktı.OLay oymuş!Boyum 174cm ve 90 kg'lık bir montofonum ama enduro ve özellikle Varadero tam benlikmiş.Tavsiyem:Git bütün satıcıları dolaş.Beğendiğin tüm makinaların selesine oturarak ruhunu bulmaya çalış.Bellimi olur? Belki cruiser'de belkide scooter'de o özgürlüğü bulacaksın.

Trafik poliislerinin bile yatırdıkları motorlarının altından çıkamayıp,telsizden yardım için arkadaş istediklerine sıkça şahit olmuş biri olarak sana sadece
ağır seçeneklerden uzak durmanı söyleyecek kadar açık konuşuyorum...
Bence alt yapısı olmayan her yeri tuzaklarla ve berbat sürprizlerle dolu
ülkemiz yollarında sana DRZ 400SM i görüp-binmeni ve öyle karar vermeni
öneriyorum.

sagolun arkadaslar yardimlariniz icin. ben sanirim biraz daha dolanicam bu durumda. soner hoca hyosung tavsiye etti ama begenmedigim bir motoru almak istemiyorum. bu is biraz da goz zevki meselesi degil mi?

Trafik poliislerinin bile yatırdıkları motorlarının altından çıkamayıp,telsizden yardım için arkadaş istediklerine sıkça şahit olmuş biri olarak sana sadece
ağır seçeneklerden uzak durmanı söyleyecek kadar açık konuşuyorum...
Bence alt yapısı olmayan her yeri tuzaklarla ve berbat sürprizlerle dolu
ülkemiz yollarında sana DRZ 400SM i görüp-binmeni ve öyle karar vermeni
öneriyorum.

YAnlış anlaşılma oldu zannedersem.Ben VAradero'yu tavsiye etmedim.Motosiklet alırken ruh ikizini bulmak için denemek gerektiğini tavsiye ettim.50kg'lik bir bayana tabiki 240kg'lik makina tavsiyesi abesle iştigal.Benim ruhum Enduroymuş,başkasınınınki tabiki başka olacak.

Alsak Alsak Bedava ya Ne Alsak Bedava ya! gibi olmuş biraz.... :p
Mart ayı gibi KAWASAKİ NİNJA 250 çıkacak. İnternetten ve resmi sitesinden araştıra bilirsin. SS sınıfındadır kendileri Görüntüsüde Hyosung dan daha alımlı bence.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hızlı motosikletlerden hoşlanıyorsunuz, ne kadar hız o kadar risk :)

kullanımı kontrolü kolay, hız içinde sizi kesebilecek :p er6 öneririm

hyosung 250 gtr veya comet !!!!:cat:

hyosung 250 gtr veya comet !!!!:cat:

Son düzenleme:
250 cc ninjayı bekle derim,600 lük motor gibi ve kullanım anlamındada daha rahat,ama illa 600 lük istiyorsan 600 f kesinlikle doğru tercih derim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar