Deli Kiza Yardim, ne alsak ne alsak?

Ertek emesene cevap vermiyomuşsun, en son bu konuyu okuyomuşsun da sana burdan sesleneyim dedim:p

Kanka dolaşıp kokoreç felam yesek mi ki? Evde misin?

abi yapmayin beaaaa gurbette nerde bulacas simdi kokarec feln:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan:salut: buna iskence derler:queen:

beynim dondu, cevaplari okumaktan. nerden baslasam bilemedim. simdi boyum 167 kilo da 55. 160-170 kilo motorun ustune cikmak istemiyorum. hyosunglara baktim, goruntu hosuma gitmedi, gozume guzel gozukmeyen bir motora da para vermekte bir mana gormuyorum. bahsettigim tum motorlari galeride gordum uzerlerine de oturdum, 2007leri olmasa da hepsini de kullandim etrafimda motorcu arkadas cok allahtan motor deneme konusunda bir sikintim yok. honda'ya karsi biraz daha fazla sempatim oldugunu itiraf etmeliyim. rr almak yerine f almayi tercih edicem ama f'lerin imalatinin durdurulmus olmasi kafami karistiriyor. kas kuvvet meselesine gelince, vucutcu degilim, kasli oldugumu iddia edemem ama sporcu bir insanim, gucsuz degilim yani.

Selam Arkadaslar

Umarim konuyu dogru yerde aciyorumdur. Bayanlari daha cok scooter ya da chopper tarzi motorlar kullanirken goruyorum ancak her iki tarz motoru da sevmiyorum. Kendime bir motor alacagim. Gorunce en cok begendigim motorlar daha cok racing super sport ya da bazen touring tarzi motorlar oluyor. Herkes bana CBR125R almami tavsiye ediyor fakat bu yaz kullandim artik pek kesmiyor beni. 600rr alayim dedigimde herkes bana deli gormus gibi bakiyor, 600f alayim dedim fakat onun da imalati durdurulmus, eminim 5-10 yil parca garantisi vs vardir ama imalati durdurulan motor yine de kulaga cok hos gelmiyor. Bir de Yamaha FZ6 Fazer ve Suzuki GSR600 hosuma gidiyor. Bir kadin icin dusunurseniz, sizce hangisi daha uygun olur? Simdiden cok tesekkurler.

bu işin cinsiyeti yok...motorları üretirken özel bir maddeyle "erkekler içindir" yada "bayanlar içindir" diye üretilmiyor...kendini hangi motorda mutlu hissediyorsan ona bin...ama tecrübelerin kilometren ne alemde önce bunları bilmek lazım...yola çıktığında kendine olan özgüvenin tammı...boy kiloyla doğru orantıda bir makina bulmak lazım...hakim olabileceğine inanıyorsan GSR 600 güzel bir model...fiyatlarıda uygun..2.elleri 11.000-12000 den başlıyor...

kas kuvvet meselesine gelince, vucutcu degilim, kasli oldugumu iddia edemem ama sporcu bir insanim, gucsuz degilim yani.

cevabu şimdi farkettim..önemli olan özgüven...istemek başka...yapabileceğine inanmak başka detaylar...bunuda hatırlatırım...10 kez düşünüp 1 kere alıyorsun zaten...aldıktan sonrada onla dost ol...başka modellerde gözün kalmasın...:)

Son düzenleme:
tesekkur ederim metehan. tecrubem cok yok. bu yaz 4-5 ay cbr125 ile dolastim ama kendimi rahat hissediyorum, guvensizligim yok, motordan da cok keyim aliyorum ama artik 125lik motor gercekten kabak tadi vermeye basladi. o yuzden 250likler de cazip gelmiyor. hazir kis gelmisken bir motor aliyim dedim malum yaz geldi mi butun motorlar kiymetleniyor.

peki yedek parca ve servis acisindan hangisi daha cok tercih edilir, honda mi yamaha mi suzuki mi?

fulish bende var bir koca, ihtiyactasin herhalde sana da ugrasin.

Son düzenleme:
tesekkur ederim tubis. surada motorla ilgili bir soru sorduk ne feyknikimiz kaldi ne koca ihtiyacimiz, ayiptir ya. fikir almaya gelene boyle mi yapilir? motorcu dedigin boyle bir seyse ben almiyim kalsin.

burada efede son kalmis 2 tane 600f var, onlara bir bakayim diyorum.

Sen o zaman git bir GSR600 al. Suzuki servisler de çok sıcak kanlıdır. Bayanlara çok yakışıyor. Bir Türk korku filminde vardı. Hatırlayan?

rigel tesekkur ederim nezaketiniz icin. sizde grs600 var galiba. memnun musunuz? ne kadardir kullaniyorsunuz?

tubis..rr cok guzel ama biraz gozum korkuyor racinge girmekten 125ten sonra. siz kullandiniz mi rr?

pardon tugba olacakti.

Son düzenleme:
rr diyen bendim aslında tuğçe oluorum:)
ben nisanda 125 alcam daha:)
ama bence 600 güzeldir yakışır bayanda daha bi hoş duruyo..
racing istemiomusunki?

Sol tarafta markaların toplu olduğu bir kısım var ana sayfada. Orada Suzuki üstüne tıklayıp GSR hakkında bilgi alabilirsin. Tabii diğer markalar için de topikler orada ayrıca derlenmiş durumda.

GSR'den çok memnunum. Sağlam, güzel ve fazlasıyla atak bir motosiklet. Selesi de oldukça alçaktır. Ama dediğim gibi biraz vahşi yaratılışlı, o yüzden denemeden karar verme derim.

Noluyo yaw karıştı :mrgreen: Aslında fazla gelmez ama korkuyorum demen kötü tabii.. Korkulacak bişey yok, sakin sakin kullanırsın başlarda.. :p Şaka :mrgreen:
Gel sen vazgeç SS den, enduro sevmez misin :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ducati monster:cat:
tarzı çok hoş
600 cc

ya biliyorum sonra farkedince duzelttim zaten pardon tugba.
ben korkmuyorum da herkes kork diyor, ondan korkuyorum :)
firat ducatiler cidden hos da, ankarada servis satici vs pek yok galiba.
endurolar biraz yuksek gibi. sanki.gerci boyum gucum yetse aslinda tdm isterdim.
rigel motorlara baktim, kataloglari da su anda onumde, ben bir kullanici olarak fikrinizi sormak istemistim. yoksa hondaya gidiyorum hondadan iyisi yok deniyor, suzukiye gidiyorum suzuki kral, yamahaya gidiyorum yamahadan baskasini tanima diyor tabi saticilar :)

Sen satıcılara bakma adı üstünde satıcı onlar :p

En yükseklerdendir Falcon ve benim boyum 1.70 rahat edebiliyorum. Sen de bi f650gs lere bak, ne dersin ? :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar