"Deli Emün Hoşgeldin"Buluşması 23 Mayıs Cumartesi 20:00 Caddebostan

abey sen nerdesin yolumuz üstündeysen tükkan ordaysa uğramak isterim...esnafsan katkımızda olur...tükkanı müşteriyle bombalarız...:p ama ev varsa uğramam...:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 PM ----------

abi net değil ama büyük ihtimalle aynı yerde kalıcam, belki bizim büyükçekmecedeki fabrikaya geçerim..

:p

ben senin gibi elemanı bırakmam kanka...sana 10 trilyon para emanet etsen .ötü kaybedersin kaptırısın ama o parayı asla...:queen:

B.çekmece git gel 6 saat ...:p

abey sen nerdesin yolumuz üstündeysen tükkan ordaysa uğramak isterim...esnafsan katkımızda olur...tükkanı müşteriyle bombalarız...:p ama ev varsa uğramam...:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 PM ----------

ben senin gibi elemanı bırakmam kanka...sana 10 trilyon para emanet etsen .ötü kaybedersin kaptırısın ama o parayı asla...:queen:

B.çekmece git gel 6 saat ...:p
özelden atıyorum adresi:rendeer:

yes sir ok sir ...:p

bi bakıyon adres...CNC TAŞLAMA FREZE ATELYESİ...:p

ula askere gitti gönderdik deliyi diye yedi gün yedi gece düğün yaptınız, Bi de Gelmiş Şimdi Buluşma yapıyorsun; Ne YÜzsüz Adamsın Mete :p

::utangac:::utangac: çok utandım ben şimdi, ne desemki..
motorunuz varmı? yoksa evinizden alabilirim :p

benim motorum yok beni al beni al...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 AM ----------

utanmayınız kuzummm, motorum var ama kırıldı tamire verdim. Onun için evden alma teklifinize hayır diyemiyeceğim :p hem bu vesile ile deli emün kardeşimizde hayırlı bir işe vesile olmuş olur fenamı. Belki bundan sonra oturduğu motorları pert etmek yerine dokunduğu insancıklara uğur getirir :queen: :queen:

ahhh nerde öyle birşey bak ben boşuna mı sattım makineyi...:queen:

güncell!!! yeni gsm şebekeniz! doğuya batıya kuzeye güneye kısacası heryöne dakkası 0.01 kontör :p

Hasan fazeri aldım bundan sonra delici timdeyim:p plaka ezberlettireceğim bundan büleee:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar