Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nedeyim!
Üslubuna dikkat etsen iyi edersin..
Takip ediyorum seni, sürekli birilerine laf sokma, birilerini yerme amacı güden, biri gibi konusuyorsun..
Keşke olmasaymış diyeceğine, ne biçim konusuyorsun.. Ayrıca konusmalarında fazla argo kelimeler kullanıyorsun.. Dikkatli ol.. Burası herkese açık bir forum ortamı. :farao::farao:
------------
Bak ufaklık
Bana hayat dersi vermek için çok gençsin. Nasıl konusacagim konusunda beni yargilayacak kisiler varken sana onundeki nesquik ini icmek duser.
Ben ne diyorum? Kendinizin disinda diger suruculerin hatalarini kapatmaya calisin.
Bunlardan ders alin.
Pamugu yediginiz zaman keske soyle yapsaydim boyle yapsaydim demek icin cok gec olur.
Kapiş?
Hergün okuyoruz burda kaza haberlerini
Allah rahmet eylesin diyoruz 2 gun sonra unutuyoruz.
Ama kimin umrunda?
Millet benim motorum su kadar basiyor
Yok surasına sunu taksam daha hızlanır mı
Yok surasını modifiye etsem faydası olur mu derdinde.
Askere gitmeyenlerin karşısına çıkar.
"önce emniyet sonra hareket"
Neyse uzatmayalım konuyu gerildim yeterince
+ MOTOSİKLET.NET forumlarının en belirgin özelliği, kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir. Bu nedenle, mesajlarınızda küfür ve benzer kaba ifadeler kullanmamanız ve kişileri aşağılayıcı ya da tahrik edici tavırlardan uzak durmanız tavsiye olunur. Küfür içeren, aşırı laubuali, başka bir kullanıcıya saldırı amaçlı yada genel olarak çirkin bulunan mesajlar yöneticiler tarafından silinecektir. Küfürlü yazışan kullanıcı, tarzını değiştirmemekte ısrarlıysa, forum dışıı bırakılacaktır. LÜTFEN Bu Forumun Sükûnet ve Asayişini KORUMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ.
http://www.motosiklet.net/forum/895964-post107.html