Top speedi bilmemde r25 500r ın arkasına yetişemiyor.
Aynen öyle 500r ın aynasında gözükmez r25 anca 10-20km düz yol olacak sürekli dip gaz gidilecek anca
Top speedi bilmemde r25 500r ın arkasına yetişemiyor.
Şimdi biraz araştırma yapmaya başladım cbr500r r25'dende Mt25'dende daha mantıklı bir seçim gidiş olarak duruş olarak şekil olarak her türlü önde gibi duruyor yakıt olarak bile böyle.
Topp speed olarakda internette biraz videolar izlemiştim daha öncedende cbr500r'a r25'in yetişmesi biraz zor adam gaza dokunduğu zaman r25 arkada kalıyor ancak dediğiniz gibi uzun bir yol olacakki oda ülkemiz koşullarında ancak uzun yyollarda var genede zor bir ihtimal birde bu yazılım durumları varmış cbr500r'a güzel bir yazılım attırdığınız vakit bütün sistem değişiyor ve yakalanması zor bir makine oluyormuş tabiki bunu servis önermez ama yaptıranlar illlaki var ben yaptıraacağımdan değilde öyle yazmak istedimcbr500r'a doğru çekiliyor düşüncelerim
korkuyorum birisi bu paralara daha kıyak bir makina önerirse diye
![]()
Ya aslında ufaklıktan beri 4 silindirin sesine hastayım yolda gidişine hastayım ama ülkemizde benzin olsun ve diğer etkenler olsun çok pahalı ya da bize göre pahalı bu yüzden hiç olmassa görüntü olsunseside artık es geçtim çok bi gazlama yapmasınada gerek yok yani zaten gün içinde kaç kere 150 160 yapıyoruz ki istanbul trafiğinde onunlada 70-80-100 bununlada ancak hafta sonları gazlamaya çıktımmı tatminkarlık olur
![]()
Uzun yola çıkınca kamyonlardan kaça bilmek can ve psikolojik sağlık açısından iyi oluyor![]()
Top speed olayına çok takılma, evet belki R25 ile aynı topspeed e sahip olabilir (bence değil). Fakat şunu düşünmek lazım, her iki motor bu top speed e ne kadar zamanda, kaç devirde, ne kadar yakıtla çıkıyor?
Ayrıca temiz olduktan sonra bu motor için 30-40 bin km çok değil, ama maalesef ülkemizde bir R25 (Mt o kadar değil) için 15 bin bile çok, çünkü kullanıcı profilinin çoğu, 250 lik alıp 600 lük performans bekleyenlerden oluşuyor.