değişik bir tasarım ;)(bu ne kardeşimböyle :P)

cok güzel görünüyor. plakalıkta YAMAHA yazıyor ama. bana da animasyon çizim gibi geldi. şayet gerçekte varsa,çıkacaksa cok süper bir tasarım olmuş.. paylaşım için teşekkürler...

süper bişeymiş ya ben hayran kaldım:cyclopsan
Türkiye'de satışı olur mu acep bunun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
luxair
amanın motora bak koltuğu çek yat gibi..

2resimlerde daha net anlasılıo ilk rsimlerde ne egsozunu görebildim nede ayak koyma yerini gercekten güsel bi moto :cat:

Yamaha luxAir Hybrit. Keşke biran evvel yollara çıksada benzin'den kurtulsak :) benzine yatıracağımız servetin 10 da 1 i ile bu makineyi alabiliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Olmamış İtalyanlar yapsında görsünler:p

valla görüntü fazla güzel.. nazara gelir bu :queen:.. ben zaten binmeye kıyamam.. evde vitrine kaldırırım..

cok güzel görünüyor. plakalıkta YAMAHA yazıyor ama. bana da animasyon çizim gibi geldi. şayet gerçekte varsa,çıkacaksa cok süper bir tasarım olmuş.. paylaşım için teşekkürler...

Bir önceki sayfada en altta motorun fuar resimlerinden var yani gerçek bir motosiklet ama tabi ki concept :wiinkk:

Scooter gibi oturma pozisyonu, yer tutuşu kusursuz, 800 cc, Viraj konusunda en üstün teknolojiye sahip, granaj, ayna ve egzoz tasarımında ilk patente sahip olan bu harika makina yamahadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar