Değirmendenre - Ulaşlı Gezisi (İlk gezi yazım)

soa

Herkese Merhaba Abilerim kardeşlerim.Ben aranıza yeni katıldım adım Berkay. Martta ehliyetimi aldım nisanda abim sağolsun Doğum günü hediyesi motor hediye etti (bu olaydan sonra üvey kardeşim çoğaldı :queen: ). Önce mahallede 30 km kadar dur, kalk v.s. çalıştım, sonra hiç e5 çıkmadan şehir içinde 150km yol yaptım biraz olsun trafiğe alışmak için ve artık E5'e çıkma zamanı geldiğini düşünerek bugün insanlık için küçük ama benim için çok büyükbi adım olan ilk yol deneyimimi yaşadım :flower: . Öncelikle biraz duygularımdan bahsedeyim (yeni yanan içimdeki heyecanı maruz görün :) ). üzerinden kaç saat geçti suratımdaki gülücük hala duruyor. Gerçekten bu motosiklet bambaşka bir dünya, bambaşka bir hayat. (hepiniz biliyorsunuz gerçi ama) o motorla 80 90 la yolda süzülürken kuşlardan hiç bir farkınız yok, şehir içinde bindiğin motor değilmiş yani yola çıkınca bunu anlıyorsun. Resmen uzuuun up uzun yıllardan sonra ilk defa bu çocuksu sevinci tadıyorum gene bu mükemmel duyguyu. Neyse yaz yaz sabaha kadar yazarım o haldeyim. Sizi daha fazla sıkmadan fotoğraflara geçeyim.

(ilk gezim olduğundan fotoğraf çekmek yerine anca motor kullanmaya odaklanabildim kusura bakmayın :D )

Rotamız 15km lik Değirmendere den Sunni baba Türbesi ve Piknik Alanına...
ekranalntspo.png

İlk yol fotoğraflarım:D
89283898.jpg

92517167.jpg

27172556.jpg

55386066.jpg

Bu asfalt kısımdan sonra uzun bir süre dağa tırmanış başladığından fotoğraf çekemedim. Yol asfalt mıcır yağmurun getirdiği çamur ile bulamaç olmuş durumda o durumda hiç aklıma gelmedi fotoğraf doğrusu :D. O yolları atlatıp piknik Alanına vardıktan sonra.
62465180.jpg

Bu arkadaşta öyle hevesliydiki motora al 1 tur bin desem binecek. Koklanmadık yerini bırakmadı motorun hatta hatıra Fotoğrafı bile çektirdik :cherry:..
78626733.jpg

Motor falan hikaye olay salıncaktaymış. Motordaki adrenalinin minimum 2 katını yaşatıyor:D..
57060562.jpg

Muazzam bir manzarası vardı ama biz gittikten sonra çöken sis ve yağan yağmurla birlikte beyazlıktan başka hiç birşey göremez olduk ve manzarayı paylaşamıyorum sizlerle.

Yağmurdan kaçıp Çardağa sığındıktan sonra bir pikniğin en güzel yerine geldi sıra tabiki mangal:D:D..
33537470.jpg

27423326.jpg

46889924.jpg

84270727.jpg

(Görüntümden belli olan iştahımla) mangalın olmasını daha fazla bekleyemedim, 1 2 resimde motorda çekilelim de zaman geçsin bari :D :queen:
87388549.jpg

24549191.jpg

11113262.jpg

Ve en sevdiğim makine ile en sevdiğim insanın muhteşem uyumu :D
90571564.jpg

Mangalı daha fazla bekleyemeyen annem babamı gel bir tur gezdireyim diyerek arkasına alır :D:D...
44363943yl.jpg

Ve en sevdiğim fasıl YAŞASIN YEMEEK YEMEEEK :D:D....
86017728.jpg

Mangal üstü olmazsa olmazı semaverde çay tabiki :D
38505324.jpg

Dönüş yolu biraz daha sıkıntılı geçti her çıktığın yeri inmek kolay değilmiş:D. Dönerken de malesef fotoğraf çekemedim. En son evin önünde pislik içinde olan yıbırımı yıkayıp garaja kaldırmadan önce. Dinlenmeyi haketti kolay değil garibim beni taşıyor :D:D...
60526666.jpg

Şuan en büyük hayalimi gerçekleştirdim. Burada ki her gezi yazısını okudukça içim gidiyordu sonunda küçükte olsa benimde 1 gezi yazım var :D... Umarım sıkmamışımdır ben şuan o kadar eğleniyorumki umarım sizinde okurken hoşunuza gider. Herkese iyi akşamlar. Tekeriniz düz bassın grenajınız asfalt yüzü görmesin :D....

Daha uzun kilometrelerde, kazasız belasız sürüşler gerçekleştirmen dileğiyle, tekerine sağlık.

yok ya niye sıkılalım. aksine, öyle heyecanlı anlatmışınız ki valla ben de heyecanlandım okurken.sizdeki motor aşkı fevkalade.gezi de on numara olmuş. elinize tekerinize sağlık. yeni motorunuz da hayırlı olsun

çok güzel kareler heyecanlı bir gezi olmuş harbiden
kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle maşallah

Sitenin bakımdan sonraki ilk mesajı benden :) İyi günlerde kullan motorunu, hayırlı olsun.

bomba olmuş hocam gezi :D şimdi aklıma mangal soktun :) ama bende moto yok malesef :( darısı benim başıma :)

Kocaeli İl Temsilcisi
4/4 lük bir gezi olmuş yerinizde güzel , motorun ve ehliyetin hayılı uğurlu olsun :) pek fazla uzak sayılmayız :) beraber teker çevirmek dileğiyle :) emeğine sağlık :)

VIA

Amatör coşkunluk kadar güzel bir duygu yoktur heralde:) Nice mutlu gezilere

soa

Hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hep beraber nice yollar yaparız inşallah. Atatör çşkunluk süper bir tabir olmuş hocam aynen öyle :D :D...

---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:50 ----------

4/4 lük bir gezi olmuş yerinizde güzel , motorun ve ehliyetin hayılı uğurlu olsun :) pek fazla uzak sayılmayız :) beraber teker çevirmek dileğiyle :) emeğine sağlık :)

Abi umarım tanışırız hatta sizin düzenlediğiniz piknik muhabbetine katılmak istedim ama final haftama denk geldi. Zaten sana komik bir şey anlatıyım. Motor gelmeden bir ara iyice kafayı sıyırmıştım. Sabah akşam forumda okuyorum sahibinden de takılıyorum falan. Bir gece rüyamda seni gördüm :D.. Böyle sizle başkaları da var izmitteyiz bir işim çıkıyor. Merkeze gitmem lazım biri bana motorunu veriyor hadi bunla git gel hemen diye alıyorum motoru ama çalışmıyor motor. Ordan hemen sen çıkıyorsun böyle söküyrosun motoru falan yok diyorsun akü bitmiş o kadar güzel motorun var bir akü almadın şu cihaza falan diyorsun öylede uyandım:D:D:D.... Direk sana yazacaktım ama dedim şimdi yalnış falan anlamasın kimdir nedir belli değil kim bu falan diye :D:D:D...

kardeşim hayırlı olsun motorun. nice 15 nice 150 kmlere.... yakınız bu arada bende değirmenderedeyim. Hafta sonları genelde biyerlere gideriz. görüşelim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler berkay ilk gezin güzel ve iştah kabartıcı olmuş.ağabey kardeş nedir bu sizin mangal olayınız.dün koray da mangaldaydı.:sunny:

soa

tebrikler berkay ilk gezin güzel ve iştah kabartıcı olmuş.ağabey kardeş nedir bu sizin mangal olayınız.dün koray da mangaldaydı.:sunny:

Genlerde var Hüseyin abim yapacak birşey yok. Et dedim mi orda duracaksın. Abimle formumuzu buna borçluyuz. :D:D:D....

Adana İl Temsilcisi
ilk yolculuk ilk heyecan.devamı bol bol olur umarım.sağ salim.paylaşım için teşekkürler.

soa

Bir aksilik çıkmazsa daha bol bol gezip bol bol paylaşırım. Bu kadar heyecanlı ve zevkli 2. bir şey olmasa gerek dünyada:D..

Hayırlı olsun. Fakat henüz yürümeyi yeni öğrenen bebeler gibi olduğunu asla aklından çıkartma.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar